Футсал посластица на Спенсу – и дерби и хуманост на делу

Сутра увече од 20.00 часова, је на програму преостала утакмица 9. кола Прве футсал лиге Србије између Интернационала Тврђаве и Економца из Крагујевца, у малој дворани СПЦ „Војводина“ популарног  СПЕНС-а.

Футсал спектакл у најави пред верујемо препуним трибинама јер ће гостовати у српској Атини, актуелни шампион Србије – кмф Економац, после одличних партија у УЕФА Лиги Шампиона где је завршио на другом месту иза Барселоне.

Додатан позив за све љубитеље футсала из Новог Сада и околине је и хумани карактер овог меча јер ће сав приход бити намењен двема тешко оболелим девојкама из Бечеја – Марини Ковачев и Настасји Недимовић.

КМФ Интернационал Тврђава је после успешне утакмице Војвођанске футсал лиге Бечеј 2003 – Србобран, где су сакупљена значајна средства, омогућава да се ова хумана акција настави и у Новом Саду…

 

Среда, 29.новембар 2017. године у 20.00 часова

IX коло Прве футсал лиге Србије

ИНТЕРНАЦИОНАЛЕКОНОМАЦ

Мала сала СПЦ „Војводина“.

ИНТЕРНАЦИОНАЛ: Томић(голман), Поповић, Целин, Костић, Милосавац (кап.), Раичевић, Вуловић, Бајић, Губеринић, Николић, Ранисављевић(голман), Беловић, Илић, Ђурић. 

Тренер: Дејан Дамјановић.

ЕКОНОМАЦ: Антонић (голман), Матијевић, Рамић, Игор, Рнић (кап.), Лазаревић, Стојковић, Пршић, Иванковић, Борисов, Рајчевић, Талес, Сими, Копања, Момчиловић (голман). 

Тренер: Предраг Рајић.

Максимално смо се потрудили пре свега око организације утакмице јер доста година је прошло откад је Економац  гостовао у Новом Саду.  Заслужили су свако постовање због успеха у Лиги Шампиона и освајања 5 места. Како год да се утакмица заврши нама ће бити част што можемо уопсте да одиграмо једну такмичарску екипу са таквим мајсторима, наравно не предајемо се али уздамо се и у наше играче јер ипак се лига игра за бодове. Очекујемо велики број гледалаца који ће нам, надам се пружити подршку да пробамо нешто што у досадашњем првенству није нико успео – да им узмемо бодове! Све је спремно за спектакл у Спенс-у. Задовољство ми је да као председник једног новосадаког клуба уопште водим своју екипу на мегдан овој футсал велесили која је била потпуно равноправна са једном Барселоном. Публика ће уживати, сигуран сам. Видимо се сутра, сви сте позвани. – искрен је Немања Бошковић.

Директан пренос утакмице можете пратити овде – ИПСпорт.нет