Futsal poslastica na Spensu – i derbi i humanost na delu

Sutra uveče od 20.00 časova, je na programu preostala utakmica 9. kola Prve futsal lige Srbije između Internacionala Tvrđave i Ekonomca iz Kragujevca, u maloj dvorani SPC „Vojvodina“ popularnog  SPENS-a.

Futsal spektakl u najavi pred verujemo prepunim tribinama jer će gostovati u srpskoj Atini, aktuelni šampion Srbije – kmf Ekonomac, posle odličnih partija u UEFA Ligi Šampiona gde je završio na drugom mestu iza Barselone.

Dodatan poziv za sve ljubitelje futsala iz Novog Sada i okoline je i humani karakter ovog meča jer će sav prihod biti namenjen dvema teško obolelim devojkama iz Bečeja – Marini Kovačev i Nastasji Nedimović.

KMF Internacional Tvrđava je posle uspešne utakmice Vojvođanske futsal lige Bečej 2003 – Srbobran, gde su sakupljena značajna sredstva, omogućava da se ova humana akcija nastavi i u Novom Sadu…

 

Sreda, 29.novembar 2017. godine u 20.00 časova

IX kolo Prve futsal lige Srbije

INTERNACIONALEKONOMAC

Mala sala SPC „Vojvodina“.

INTERNACIONAL: Tomić(golman), Popović, Celin, Kostić, Milosavac (kap.), Raičević, Vulović, Bajić, Guberinić, Nikolić, Ranisavljević(golman), Belović, Ilić, Đurić. 

Trener: Dejan Damjanović.

EKONOMAC: Antonić (golman), Matijević, Ramić, Igor, Rnić (kap.), Lazarević, Stojković, Pršić, Ivanković, Borisov, Rajčević, Tales, Simi, Kopanja, Momčilović (golman). 

Trener: Predrag Rajić.

Maksimalno smo se potrudili pre svega oko organizacije utakmice jer dosta godina je prošlo otkad je Ekonomac  gostovao u Novom Sadu.  Zaslužili su svako postovanje zbog uspeha u Ligi Šampiona i osvajanja 5 mesta. Kako god da se utakmica završi nama će biti čast što možemo uopste da odigramo jednu takmičarsku ekipu sa takvim majstorima, naravno ne predajemo se ali uzdamo se i u naše igrače jer ipak se liga igra za bodove. Očekujemo veliki broj gledalaca koji će nam, nadam se pružiti podršku da probamo nešto što u dosadašnjem prvenstvu nije niko uspeo – da im uzmemo bodove! Sve je spremno za spektakl u Spens-u. Zadovoljstvo mi je da kao predsednik jednog novosadakog kluba uopšte vodim svoju ekipu na megdan ovoj futsal velesili koja je bila potpuno ravnopravna sa jednom Barselonom. Publika će uživati, siguran sam. Vidimo se sutra, svi ste pozvani. – iskren je Nemanja Bošković.

Direktan prenos utakmice možete pratiti ovde – IPSport.net