КУП ФС БЕОГРАДА: Колубара игром за десетку надиграла Само право за пехар!

Лазаревчани, свака част: не „станује” пехар победника Купа ФСС на територији ФС Београда од синоћ џаба у вашим витринама!
Колубара је још једном показала снагу и подсетила на старе дане прожете шампионском славом. Трећелигаш је у финалу масовнијег такмичења на територији главног града очитао лекцију прволигашкој екипи Само право и игром за десетку, бацивши бројну публику у екстазу, пригрлио вредан трофеј.
Блистао је, по обичају, Филип Перишић, потписник на хет-трик, велику помоћ имао од старих мајстора Драгана Чадиковског и Бојана Бељића, уз запажену ролу Луке Лазаревића.
После изједначеног првог полувремена, домаћин се одлепио у уводним минутима наставка сусрета, те Београђанима није помогло ни што су у последњем кварталу заиграли с петорицом у пољу. Заслужено славље Лазаревчана!

Пехар Купа ФС Београда играчима Колубаре уручио је Бојан Стевић, потпредседник ФСБ

Да подсетимо, Колубара је на путу до финала елиминисала Економист у претколу, Футсал Коњарник у четвртфиналу и Српску у полуфиналу


Колубара – Само право 10:5 (3:3)

Дворана: СЦ „Колубара”. Гледалаца: 800. Судије: Владан Радуловић и Никола Рабреновић (обојица из Београда). Стрелци: Живковић у 2, Д. Чадиковски у 7. и 23, Перишић у 14, 23. и 26, Каличанин у 24. и 30, Б. Бељић у 35. и Љубојевић у 40. за Колубару, а Љујић у 9, Мајсторовић у 14, Ратковић у 20, Марковић у 28. и Цимбаљевић у 31. минуту за само право. Жути картон: Петковић (Само право).
КОЛУБАРА: Симић, Ђукетић, Б. Бељић, Каличанин, Лазаревић, Кастратовић, М. Чадиковски, Пранић, Перишић, Живковић, Д. Чадиковски, Г. Бељић.
САМО ПРАВО: Томић, Љујић, Цимбаљевић, Марковић, Мајсторовић, Мартиновић, Радосављевић, Петковић, Јевтовић, Јовановић, Ћосић, Аврамовић.


Насловна: КМФ Колубара – победник Купа ФСС на територији ФС Београда за сезону 2017/18. Фото: Фејсбук / Колубара