Орлови још једном заједно у 2017. години

Репрезентација Србије поново ће бити на окупу, у периоду од 21. до 23. децембра, у Спортском центру Фудбалског савеза Србије у Старој Пазови, први пут после неугодног гостовања у Словачкој, а у оквиру припрема за Европско првенство у Словенији.

На списку селектора Горана Иванчића налази се 22 изабраника: Немања Момчиловић (Економац), Јаков Вулић (Нова Пазова) и Мирослав Стефановић (Калча), као и следећи играчи: Слободан Рајчевић, Денис Рамић, Јован Лазаревић, Симеун Копања, Марко Пршић, Никола Матијевић (Економац), Бојан Филиповић (Смедерево), Андрија Станковић (ФОН), Урош Краснић (Нова Пазова), Владимир Милосавац (Тврђава Интернационал), Милун Божић (РБ), Верољуб Вукадиновић, Милан Мутавџић (Нови Пазар), Стефан Крстић, Предраг Јовановић, Ненад Ранчић (Калараши, Румунија), Стефан Ракић, Милош Симић (Информатика, Румунија) и Марко Радовановић (Луејзи, Либан).

Са овог окупљања због клупских обавеза изостаће Марко Перић, Младен Коцић, Миодраг Аксентијевић и Драган Томић.

У исто време у Старој Пазови боравиће и омладинска репрезентација Србије, па ће то бити прилика да упознају чланове сениорског националног тима и од њих добију савете.

Прво окупљање у 2018. години Орлови ће имати у Спортском центру ФСС од 8. до 11. јануара, а после краће паузе поново ће тренирати од 15. јануара. Шест дана касније отпутоваће у Новиград, где ће боравити до одласка у Љубљану 28. јануара. У том периоду одиграће и две пријатељске утакмице у овом граду у Истри, против Кувајта 23. и Француске 24. јануара.

(Фото: Репрезентација Србије током тајм-аута на утакмици у Словачкој – screenshot)