Орлови ставили тачку на 2017. годину, нове припреме од Божића

Репрезентација Србије прошле недеље се окупила последњи пут у 2017, у Спортском центру Фудбалског савеза Србије и после три дана тренинга ставила тачку на годину коју ће, пре свега, памтити по пласману на Европско првенство у Словенији.

Од 22 позвана играча, у Старој Пазови није било голмана Момчиловића због приватних обавеза, као и Копање, Крстића и Јовановића због повреда, док је са Орловима био Пршић, иако није тренирао због повреде.

– Одрадили смо пет тренинга, играли међусобно, а последњег дана и са омладинском репрезентацијом, која је, такође, тренирала у Старој Пазови прошле недеље. То је било сјајно искуство, гледали смо све њихове тренинге, као и они наше. Окупљање је било успешно, добро организовано, може да се каже да је јаснија ситуација око неких играча за коначан списак за ЕП, на којем ће се наћи три голмана и 11 играча – рекао је селектор репрезентације Србије Горан Иванчић.

Част да одради један тренинг са Орловима је добио члан омладинске репрезентације Србије Филип Јовановић.

Репрезентација Србије отвориће континентално првенство дуелом са Словенијом, а пре тога ће тренирати у Србији и Хрватској. Следеће окупљање је заказано за период од 8. до 11. јануара у Спортском центру ФСС, где ће боравити и од 15. до 21. јануара. Тада ће отпутовати у Новиград, где их током недељу дана очекују дуели са Кувајтом 23. јануара и Француском дан касније.

(Фото: чланови сениорске и омладинске репрезентације Србије у Спортском центру ФСС)