Интернационал освајач Футсал Купа у Војводини

Синоћ је одиграно финале Футсал Купа Војводине у малој дворани новосадског Спенса.

кмф ИНТЕРНАЦИОНАЛ Нови Садкмф АПА футсал Апатин    8:2 (4:1)

Мала дворана СПЕНС-а. Нови Сад, гледалаца око 100. Судије ФСВ: Јоцовић Милош, Радић Стефан и Тошић Владимир /сви Нови Сад/, делегат ФСВ Чочић Сеад.

Интернационал: Томић Слободан, Целин Ђорђе, Беловић Александар, Губеринић Веселин /кап./, Вуловић Давид, Пантелић Милош, Илић Владан, Николић Чедомир, Љеваја Марко, и Бајић Слободан. Тренер: Дамјановић Дејан.

АПА футсал: Вуковић Младен, Видаковић Горан, Пауновић Мирослав, Дамјановић Никола /кап./, Делић Страхиња, Кесић Александар, Проле Вања, Балог Ненад, Марчета Слободан, Данић Урош, Марин Немања и Мусулин Немања. Тренер: Бараћ Ђорђе.

 

Стрелци: Губеринић Веселину 1. и 14.мин, Целин Ђорђе у 17 / КУ-10.м./ и 31.мин, Николић Чедомир у 18.мин, Вуловић Давид у 29 и 32.мин, и Бајић Слободан у 40.мин за Интернационал, а Пауновић Мирослав у 19.мин, и Делић Страхиња у  22.минуту.

Жути картони: Видаковић Горан у 13.мин, Проле Вања у 18.мин, и Дамјановић Никола у 40.мин /сви АПА футсал/. Црвених картона није било.

АПА футсал Апатин – финалисти

Ако се зна да су се састале екипе из прве и треће лиге онда је јасно да је била евидентна разлика у класи али на терену није било баш тако глатко… Апатинци су изненађујуће али заслужено стигли у финале и били су решени да скупо продају своју кожу. Међутим, квалитет и искуство новосадске екипе је дошао до изражаја у наставаку меча.

Актуелни репрезентативац Србије Владимир Милосавац није играо на овој утакмици, а са трибина је међу многим званицама био и Горан Иванчић селектор сениорске футсал репрезентације Србије.

 

Уочи финалне утакмице, у предигри су се састале две селекције састављене од четири екипе најперспективнијих омладинских играча са територије Војводине. За прву селекцију су наступали играчи САС-а и Шампиона из Суботице, а за другу Форума из Вршца и Летећег Холанђанина. Нерешен резулатат 2:2 је реалан исход али може се рећи да је омладинска лига већ сада оправдала очекивања…

Капитен Интернационала Веселин Губеринић и генерални секретар ФСВ Миодраг Цвијић

У полувремену финалне утакмице свој таленат и жељу су показали млађи пионири из школе фудбала “Меридијана” из Новог Сада и “Дванаестица” из Сремске Каменице.

Мора се истаћи да је мала посета у дворани била једнини минус током овогодишњег финала.

За најбољег голмана целокупног Куп такмичења, проглашен Вуковић Младен (АПА футсал), а за играча Целин Ђорђе (Интернационал). Обојица на поклон, добила дрес, поклон Заменика комесара Чочић Сеада, а поклоне уручио Комесар за такмичење ФСВ Обрадовић Милан. Поклон пакете судијама утакмице, дар ФСВ, уручио Комесар за суђење ФСВ – Богданов Зоран.

Интернационал Нови Сад – освајач футсал Купа ФСВ за 2017/2018 сезону

Поклон у виду селект лопти,обема екипама, дар службених лица која су судила, уручио Крсмановић Огњен, заменик начелника градске управе за спорт Новог Сада, сребрне медаље и дипломе играчима и руководству кмф АПА ФУТСАЛ, уручио је председник комисије за Футсал ФСВ Малинић Жељко, а пехар финалисти, уручио је директор покрајинског завода за спорт и медицину спорта Жупић др Данијел.

 

Златне медаље  и дипломе, играчима победничке екипе и руководству кмф Интернационала уручили су: Иванчић Горан, селектор Футсал репрезентације Србије и помоћник покрајинског секретара за спорт и омладину Аранка Биндер, а пехар победнику Куп-а, уручио је генерални секретар ФС Војводине Цвијић Миодраг.

 (Фото – архива ФС Војводине)