Нови Пазар остао без четири играча

Ако се по дану дан познаје, Нова 2018. година биће у знаку мноштва нових трансфера што се футсал тржишта тиче у Србији. А прелазни рок још није ни почео.

У смирај сада већ протекле 2017. године шеф струке кмф Новог Пазара Владан Цветановић – Влајче је напустио кормило истоименог клуба када је постигао завидан успех на крају јесењег дела – деобу другог места на табели Прве футсал лиге Србије.

Владан Цветановић

Јастребац из Блаца је уместо досадашњег тренера Славише Дамјановића довео управо Владана Цветановића али то је само увод за трансфере играча… Сазнајемо из поузданих извора да ће са Влајчетом највероватније пут Блаца кренути и играчи Новог Пазара: Вукадиновић, Мицић, Павловић и Меси Цветановић.

Ако се реализују ови трансфери практично би значило да би Јастребац уместо борбе за опстанак кренуо у борбу за врх табеле. Али са друге стране ни агилна управа Новог Пазара неће седети скрштених руку. Како смо већ објавили уместо тренера Владана Цветановића нови шеф струке ће бити Вељко Спасојевић а у току су преговори са два-три сјајна футсал играча који би задржали квалитет играчког састава Новог Пазара.

Прелазни рок почиње 15. јануара и трајаће све до 11. фебруара текуће године одлуком ФСС.