Novi Pazar ostao bez četiri igrača

Ako se po danu dan poznaje, Nova 2018. godina biće u znaku mnoštva novih transfera što se futsal tržišta tiče u Srbiji. A prelazni rok još nije ni počeo.

U smiraj sada već protekle 2017. godine šef struke kmf Novog Pazara Vladan Cvetanović – Vlajče je napustio kormilo istoimenog kluba kada je postigao zavidan uspeh na kraju jesenjeg dela – deobu drugog mesta na tabeli Prve futsal lige Srbije.

Vladan Cvetanović

Jastrebac iz Blaca je umesto dosadašnjeg trenera Slaviše Damjanovića doveo upravo Vladana Cvetanovića ali to je samo uvod za transfere igrača… Saznajemo iz pouzdanih izvora da će sa Vlajčetom najverovatnije put Blaca krenuti i igrači Novog Pazara: Vukadinović, Micić, Pavlović i Mesi Cvetanović.

Ako se realizuju ovi transferi praktično bi značilo da bi Jastrebac umesto borbe za opstanak krenuo u borbu za vrh tabele. Ali sa druge strane ni agilna uprava Novog Pazara neće sedeti skrštenih ruku. Kako smo već objavili umesto trenera Vladana Cvetanovića novi šef struke će biti Veljko Spasojević a u toku su pregovori sa dva-tri sjajna futsal igrača koji bi zadržali kvalitet igračkog sastava Novog Pazara.

Prelazni rok počinje 15. januara i trajaće sve do 11. februara tekuće godine odlukom FSS.