СПИСАК СРБИЈЕ ЗА ЕП: Четрнаест одабраних селектора Иванчића!

Селектор репрезентације Србије Горан Иванчић је објавио списак од 14 играча, оних који би требало да нас представљају на Европском првенству у Словенији, од 30. јануара до 10. фебруара.

На њему се налазе голмани Миодраг Аксентијевић (Тјумен, Русија), Немања Момчиловић (Економац) и Јаков Вулић (Нова Пазова), као и следећи играчи: Слободан Рајчевић, Денис Рамић, Марко Пршић, Никола Матијевић (Економац), Владимир Милосавац (Тврђава Интернационал), Марко Перић (Наполи, Италија), Младен Коцић (Тјумен, Русија), Стефан Ракић, Милош Симић (Информатика, Румунија), Драган Томић (Банк ов Бејрут, Либан) и Марко Радовановић (Луејзи, Либан).

Орлови ће се окупити у Спортском центру Фудбалског савеза Србије у понедељак и тренираће до 11. јануара, па поново од 15. до 21. јануара. Тада ће отпутовати у Новиград, где ће боравити недељу дана, пре одласка у Љубљану. У том периоду ће се састати са Кувајтом 23. јануара и Француском дан касније. Наш национални тим отвориће ЕП утакмицом са домаћином 30. јануара.

У првој утакмици на турниру у Словенији, због картона из квалификација, селектор Иванчић неће моћи да рачуна на првог голмана Аксентијевића и капитена Перића.

(фото: www.fss.rs)