ОРЛИЋИ У ИТАЛИЈИ: Азури бољи и у другој утакмици

И у другом одмеравању снага са домаћом селекцијом Италије, орлићи су пружили добру игру али на крају су ипак славили Италијани. Вечерас је опет домаћин био бољи у првом делу, а у наставку су се орлићи разиграли. Стрелац за нашу репрезентацију је био Зоран Арђељан, а Италијани су после прекида били спретнији и вештији па су постигли три гола…

Општи утисак је више него повољан. Иако су орлићи изгубили обе пријатељске утакмице, видело се да је домаћин уигранија селекција а нарочито код прекида где изводе опасне акције… Драгоцено искуство за омладинску футсал репрезентацију Србије а свакако мора бити задовољан приказаном игром и селектор Владимир Јовановић.

Детаљ пред вечерашњу утакмицу у Новари са Италијом У19

 

 


ПРИЈАТЕЉСКА УТАКМИЦА ОМЛАДИНСКИХ СЕЛЕКЦИЈА

ИТАЛИЈА – СРБИЈА 3:1 (3:1)

ИТАЛИЈА: ЋАРОКИ (голман), ЋИЋОТИ, ПЕТИНАРИ, ЕТОРЕ, ЛО ЋИЋЕРО (капитен), Ферети, Филипони, Закарди, Наста, Акили, Маскерона, Палмеђани, Ђорђи, Берарди (голман), Барони (голман). Селектор: Кармине Тарантино.

СРБИЈА: МИЛАНОВИЋ (голман), ЈОВАНОВИЋ, МАРИНКОВИЋ, УРОШЕВИЋ, МИКОВИЋ (капитен), Ђорђевић, Чкоњевић, Росић, Петровић, Милашиновић, Арђељан, Миленовић, Мандић, Маргетић (голман). Селектор: Владимир Јовановић.

ДВОРАНА: У Новари. СУДИЈЕ: Ђино Симонаци, Гауденцио Рафаели и Кјара Перона (сви из Италије). СТРЕЛЦИ:  1:0 Енрико Петинари (5:46), 2:0 Франческо Ло Цицеро (8:17), Зоран Арђељан (11:57), и 3:1 Симоне Акили (17:52).


(фотографије: И. Гачић)