Едукативни футсал семинар за тренере у Новом Саду

 

Фудбалски савез Војводине у склопу промоције футсала на територији Војводине, у суботу 24. фебруара 2018. године, организује “Едукативни ФУТСАЛ семинар” за тренере, играча футсала и све остале љубитеље ове све популарније игре…

Еминентни предавач на овом семинару ће бити Горан Иванчић, селектор сениорске Футсал репрезентације Србије а биће још предавача како из иностранства тако и Србије.

Селектор футсал репрезентације Србије мр Горан Иванчић ће одржати предавање на теми „СПЕЦИФИЧНЕ ФАЗЕ ИГРЕ У САВРЕМЕНОМ ФУТСАЛУ“, док ће поред њега предавање одржати и проф. др Горан Васић на тему „ПОВРЕДЕ У ФУТСАЛУ“.

Организатор овог премијерног али и првог у низу стручних предавања испред ФСВ је Сеад Чочић, заменик комесара за такмичење Футсал лиге Војводине. Чочић наглашава да је присуство овом семинару обавезно за све Футсал тренере са територије Фудбалског савеза Војводине као услов за обнављање тренерских лиценци.

Семинар ће се одржати у амфитеатру Факултета спорта и физичког васпитања у Новом Саду (Ловћенска 16) у суботу 24. фебруара 2018. године са почетком у 14,00 часова.

Стручна предавања селектора Горана Иванчића и сарадника предавача, ОБАВЕЗНА за све футсал тренере ФС Војводине!

Позивају се сви учесници и љубитељи ФУТСАЛА у Војводини да присуствују овим више него корисним и занимљивим предавањима како би се на тај начин футсал у Војводини подигао на што већи ниво.

www.fsv.rs