ФУТСАЛ ЛИГЕ СРБИЈЕ: Бодови за Нову Пазову, Врање и Економист

Три утакмице су одигране у суботу у оквиру 13. кола лига под окриљем Фудбалског савеза Србије.

Знали су у Новој Пазови да ће бити тешко против Јастрепца и поред јасне улоге фаворита коју су заслужили играма у досадашњем току шампионата Србије, али су се вероватно надали да ће екипа Владана Цветановића лакше пасти. Ипак, стрепели су до последњег тренутка за два бода, али су задржали корак за Новим Пазаром у борби за другу позицију – 3:2 (1:1). Стрелци за домаћина су били Шошо у 20, Живић у 21. и Кукољ у 26. минуту, док су голове за госте дали Вулетић у 12. и Рајковић у 31. минуту.

У утакмицама одиграним у петак победили су Економац и Интернационал, а сутра су на програму сусрети у Пироту, Ваљеву и Београду.

Седмим узастопним поразом, овај пут од Економиста у Нишу – 2:6 (0:2), Пут инжењеринг је истакао озбиљну кандидатуру за испадање у регионални ранг такмичења на крају сезоне (тамо ће отићи последње четири екипе), док су Београђани са три узастопне победе значајно побољшали шансе за опстанак. У првој утакмици данас у Другој футсал лиги, екипа Врања је била сигурна против Форума – 6:2 (2:1), па је тако задржала корак за Ивањицом, која је јуче уписала три бода. У понедељак ће бити одигране утакмице у Горњем Милановцу и Новом Београду.

(Фото: Детаљ са утакмице Нова Пазова – Јастребац)