На отварању пролећне сезоне у Војводини дерби у Бечеју

Футсал лиге Војводине стартује вечерас премијерном утакмицом XII кола, у Србобрану између домаће истоимене екипе и комшија из Врбаса, до пре пар месеци прволигаша Летећег Холанђанина. Гости из Врбаса су драстично подмладили састав у односу на претходну сезону тако да је Србобран фаворит али остаје на изабраницима тренера Далибора Маглајчевића да покажу на терену ко је бољи и спретнији…

Клуб малог фудбала Србобран – кмф Летећи Холанђанин (Врбас), спортска хала у Србобрану, петак у 20.00, Судије: Граовац Бојан, Љубинковић Бранислав и Тошић Владимир, делегат ФСВ – Предраг Бељевић.

У суботу су на програму чак три утакмице, и то у Беочину, Бечеју и Сомбору, али у различитим временима. Од 17.30 у спортској хали у Беочину трећепласирани Мићко Тренд дочекује увек неугодне госте Апа футсал из Апатина. Утакмицу ће судити: Грбатинић Стеван, Папишта Бане и Радић Стефан, док је делегат ФСВ – Миловановић Бранислав.

И већ најављена дерби утакмица кмф Бечеј 2003 и кмф Нови Сад, бивша кмф Круна из Новог Сада. Састају се две првопласиране екипе, лидер са града крај Тисе Бечеј бежи два бода испред сталног пратиоца из Новог Сада. Очекују се пуне трибине и одлична футсал утакмица, а правду ће делити Божовић Драгутин, Петар Радојчић и Милош Јоцовић, док је делегат ФСВ Сеад Чочић.

И у касним вечерњим сатима од 21.00 у спортској хали Мостонга у Сомбору ће гостовати кулски Хајдук. Увек је драматично у бачком дербију а овај пут су ипак гости из Куле благи фаворити. Следећа судијска тројка ће делити правду: Ћук Слободан, Лазаров Негован и Дудок Људевит, док је делегат ФСВ Растовац Драган.

У недељу су на програму два меча, први од 19.00 часова у јужном Банату ће искусна екипа Краљевићева из Качарева дочекати Тису из Новог Бечеја.  Поверење је указано Милановић Драгану, Мијаиловић Благоју и Јовановић Срђану док је делегат ФСВ Тешић Саша.

И на крају у Оџацима домаћа кмф Пчиња дочекује Танго из Новог Сада, судије ће бити на овом мечу – Дудок Људевит, Радић Стефан и Тошић Владимир док је делегат ФСВ Попадић Зоран.

(Фото – архива кмф Бечеј 2003 /Властимир  Јанков)