Ко ће сутра бити најбољи у Милановцу

Четири најбоље екипе – кмф Металац Колорадо, кмф Економац, кмф САС и кмф Летећи Холанђанин ће сутра одлучити ко је најбоља футсал екипа у Србији за узраст 18. година.

Металац Колорадо и хала Бреза ће бити организатори овог премијерног Ф4 турнира ФСС, који је свакако прекретница за развој футсала у Србији.

Сатница је већ добро позната:

12.00 часова, полуфинале I: кмф Металац Колорадо – кмф Летећи Холанђанин (Врбас),

13.00 часова, полуфинале II: кмф САС  (Зрењанин) – кмф Економац (Крагујевац),

Пауза

15.00 часова, утакмица за треће место: поражени I – поражени II, и

17.00 часоова Финале: победник I – победник II.

 

Утакмице полуфинала и за треће место се играју 2×20 минута без заустављања времена (само се последњи минут првог и другог полувремена штопују). Екипе за загревање имају 15 минута, пауза између два полувремена је 5 минута а екипе имају право на по један тајм аут у току полувремена и време се тада зауставља. У случају нерешеног резултата изводе се по три (3) казнена ударца са 6 метара. Утакмица финала се игра 2×20 са заустављањем и поштовањем свих правила за утакмице футсал лига Србије.

Иако неће бити преноса уживо утакмица из хале Бреза, вероватно ће сви мечеви бити снимани ради анализа…

Благи фаворити су прво и другопласирана екипа са Запада Србије – Металац Колорадо и Економац, а шансу свакако вребају САС из Зрењанина и Летећи Холанђанин из Врбаса. Позив свим љубитељима на петопарцу да сутра дођу у Горњи Милановац јер одличан футсал неће изостати…

(Фото – архива фб страница Металац Колорадо)