ПУТ ОКО СВЕТА: Томићу и Ђедовићу Куп Либана, у финалу плеј-офа чека их тежи задатак – Радовановић и Чизмар!

Банк ов Бејрут је убедљивом победом против Шуеифата (8:0) по трећи пут освојио Куп Либана (после 2015. и 2016), зар сумњате – с печатом Срба: тренера Дејана Ђедовића и узданице Драгана Томића!

Неприкосновени владар земље кедровог листа није поновио прошлогодишњу грешку очито решен да се ове сезоне окити дуплом круном, те је у финалу масовнијег такмичења, против тима који је преслишан и у полуфиналу плеј-офа (3:0 у серији) – виђена игра мачке и миша. На полувремену је било 2:0, у наставку сусрета канонада и – спашавај се ко може!

Bank of Beirut vs Shouaifat. Lebanese Futsal Cup final match

Geplaatst door ‎Bank of Beirut Sporting Club – نادي بنك بيروت الرياضي‎ op zondag 25 maart 2018

Дејан Ђедовић је сјајно дириговао с клупе и богатој ризници придодао још једну медаљу, Драган Томић није постигао гол, али је приказао одличну партију и по ко зна који пут оправдао статус љубимца навијача.

ПЕХАРЕ НИЖЕ К’О ДА СУ ПЕРЛЕ: Дејан Ђедовић са сарадницима Фото: Фејсбук
ЗАЛУДЕО ЛИБАН: Драган Томић Фото: Фејсбук

Али… Банк ов Бејрут у финалу плеј-офа и намери да одбрани шампионску титулу очекује знатно тежи посао. Знате ли због чега? На црту им излази Луејзи, такође с тандемом Срба – Марком Радовановићем и Борисом Чизмаром!

Аууу, каква је само драма виђена у полуфиналном окршају Армија, прошлогодишњег финалисте и Луејзија, после три утакмице у серији с дефицитом и, чинило се, у безнадежној ситуацији – 1:2 (3:6, 5:4, 3:4).

Међутим…

Тим наших интернационалаца подигао се из пепела: на домаћем паркету славио 6:3 (два гола Радовановића!) и изборио мајсторицу!

НЕК СЕ СПРЕМИ БАНК ОВ БЕЈРУТ: Чизмар и Радовановић славе пласман Луејзија у финале Фото: Фејсбук

Е, ту је тек настао спектакл, меч о којем се још прича међу љубитељима футсала у Либану. Арми је повео 1:0 голом Мохамеда Османа у 12. минуту и, бар је тако изгледало, као домаћин био знатно ближи новом пласману у завршну представу.

Но…

Луејзи је преокренуо резултат у последњем кварталу, погоцима у 32. и 35. минуту. Можете ли да погодите ко су били стрелци? Па, Марко Радовановић и Борис Чизмар!

Lebanese Futsal League Final Four Series Semi Final Game 5Lebanese Army Vs Louaize Second Half

Geplaatst door Lebanese Futsal Committee op zaterdag 24 maart 2018

(Лудницу и голове наших интернационалаца погледати на -17.20 и -12,05)