Петров и Стефановић у дресу репрезентације Србије

Услед повреда селектор Горан Иванчић је направио две принудне измене на списку за пут у Португал. Уместо повређених играча Економца Немање Момчиловића и Слободана Бобе Рајчевића позвани су у репрезентацију Србије – Страхиња Петров из Фона и голман Калче Мирослав Стефановић.

Тако да уместо пет на одмеравању снага са новим прваком старог конинента ће бити седам нових имена – Милан Мутавџић (Нови Пазар), Урош Краснић (Нова Пазова), Стефан Крстић (Дунареа 2005 Калараши), Владан Весић и Кристијан Радин (Мостар СГ Стаклоград). А сада је коначно списак комплетиран уз поменуте на гостовање ће кренути – голмани Јаков Вулић (Нова Пазова) и Мирослав Стефановић (Калча)  и играчи: Денис Рамић, Никола Матијевић (Економац), Андрија Станковић (ФОН), Марко Перић (Наполи, Италија), Стефан Ракић и Милош Симић (Информатика, Румунија), и сада Страхиња Петров (ФОН).

Прву утакмицу у Синешу наш национални тим одиграће 3. априла од 19.15 часова, а дан касније ће се састати са селекцијом Португала од 18.00 часова.

Репрезентативци Србије ће се окупити сутра у Спортском центру Фудбалског савеза Србије у Старој Пазови, а у понедељак ће отпутовати  за Португал, где ће бити смештени у месту Вила Нова де Санто Андре.

(Фото – кмф ФОН Београд)