ШАМПИОНСКИ НА БОСФОРУ: Правници златни на Светском купу у Истанбулу!

Велико браво за правнике!

Универзитетска футсал репрезентација Правног факултета Универзитета у Београду шампион је Светског купа, одржаног у Истанбулу (Bogazici Universitasi Sportfest) од 9. до 13. маја, уз учешће представника 34 факултета са четири континента!

Дакле, ниска успеха је настављена…

Футсал репрезентација Правног факултета, прошлог месеца окићена ловорикама у Лиги Универзитета у Београду, објединила је титуле освојивши златну медаљу у веома оштрој конкуренцији. У полуфиналу је савладано Свеучилише у Загребу, док је наслов шампиона Правни факултет освојио након победе над универзитетом из Либана.

У овосезонској Лиги Универзитета у Београду и Светском купу у Истанбулу футсалери Правног остварили су све победе без иједног пораза или нерешеног резултата!

Шампиони Светског купа у Истанбулу су: капитен Филип Минић, заменик Иван Никитовић, Никола Ристановић, Никола Матијевић, Марко Бадовинац, Срђан Бркић, Јован Ристановић, Александар Фриц, Огњен Радовић, Ђорђе Врљанац, Страхиња Пајчин и Игор Веселичић. Наравно, као и до сада – селектирао их је и предводио др Владимир Вулетић, професор Правног факултета Универзитета у Београду и потпредседник ФК Партизан.

ПОНОС СРБИЈЕ: Футсал репрезентација Правног факултета у Београду Фото: Фејсбук

 

Ово је велики успех универзитетског футсала. Једна сјајна генерација студената Правног факултета доживљава зенит и уверен сам да ће, након совојене дупле круне, ове године, заједно са колегама у оквиру универзитетске футсал репрезентације Београда, предвођени Предрагом Рајићем, нашим реномираним стручњаком, покушати да се окити и триплом круном на највећем универзитетском спортском догађају године, Европским универзитетским играма у Португалу (др Владимир Вулетић)

Овим великим успехом футсалери Правног факултета директно су се квалификовали и на Светско факултетско првенство у Риму, у новембру ове године.