ПЛЕЈ-ОФ: У недељу у Новој Пазови, крунисање шампиона 8. јуна у Крагујевцу

Две најуспешније екипе после 22 кола Прве футсал лиге састаће се у недељу и наредног петка у финалу плеј-офа шампионата Србије.

Први од два сусрета биће одржан у Новој Пазови, у сали Основне школе „Растко Немањић – Свети Сава“ 3. јуна од 19 часова, док је Економац домаћин последње утакмице у сезони, која је заказана за 8. јун у исто време у крагујевачкој дворани „Језеро“. Директан пренос оба сусрета можете да пратите на сајту Економца.

Бранилац титуле, који је већ освојио један трофеј ове сезоне, до финала је стигао теже него што се очекивало, али са две победе против ФОН-а (5:4 у Београду и 5:2 у Крагујевцу), док је неизвесни двомеч између Нове Пазове и Новог Пазара припао екипи из Срема (4:4 и 5:2).

У оба међусобна дуела за бодове ове сезоне Економац је савладао Нову Пазову без примљеног гола (3:0 и 5:0). Такође, Крагујевчани су били бољи у полуфиналу Купа Србије (6:2).

(Фото: Слободан Рајчевић и Милан Живић, првотимци Економца и Нове Пазове, у утакмици полуфинала Купа Србије – КМФ Економац)


ПЛЕЈ-ОФ ШАМПИОНАТА СРБИЈЕ – ФИНАЛНЕ УТАКМИЦЕ

Недеља, 3. јун
НОВА ПАЗОВА (ОШ Растко Немањић – Свети Сава): Нова Пазова – Економац (19.00) 
(Делегат: Горан Старчевић. Судије: Владан Радуловић, Тадија Стантић и Предраг Лазаревић)

Петак, 8. јун
КРАГУЈЕВАЦ (Језеро): Економац – Нова Пазова (19.00)