ФОН УГОСТИО СТРУЧЊАКЕ ИЗ ФУТСАЛА: Иванчић, Суруџић и Антонић за катедром

У поподневу посвећеном футсалу на Факултету организационих наука у Београду, у присуству колега тренера, чланица женске репрезентације Србије и других заинтересованих, предавања у четвртак су одржали селектор мушког националног тима Горан Иванчић, кондициони тренер Бојан Антонић и предводник ФОН-а Борко Суруџић.

Као гост Организације фудбалских тренера Фудбалског савеза Београда, Иванчић је говорио на тему „Примена система и варијанти у нападу футсал репрезентације Србије“, а међу бројним питањима и примерима из праксе највише пажње је изазвало оно везано за формацију напада – „3-1 или 4-0“?

Селектор мушке репрезентације Србије Горан Иванчић са колегом из женског националног тима Дејаном Мајесом и његовим изабраницама (фото: А. Пековић)

Његов колега из стручног штаба Орлова, кондициони тренер Бојан Антонић, говорио је о „Тренингу снаге у футсалу“.

Суруџић, полуфиналиста плеј-офа шампионата Србије са ФОН-ом, одржао је предавање о „Тактичкој припреми за утакмицу“, где се посебно осврнуо на дуеле овог клуба са Економцем и, у закључку, нагласио да је тактика битна, али да не треба ни прецењивати, ни потцењивати њен значај.

(Насловна фото: Селектор Горан Иванчић, председник Комисије за футсал ФСС и домаћин на ФОН-у Александар Ђоковић, кондициони тренер Орлова Бојан Антонић и стратег КМФ ФОН Борко Суруџић)