ОРЛОВИ ПОНОВО НА ОКУПУ: У Старој Пазови до 15. јуна

Репрезентација Србије окупила се данас у Спортском центру ФСС у Старој Пазови. Одрађен је и први тренинг, а наредних дана ће их бити по два, до 15. јуна.

Присутно је 18 репрезентативаца. Ту су голмани Јаков Вулић (Нова Пазова), Слободан Томић (Интернационал Нови Сад) и Алекса Соколовић (Калча Ниш), као и играчи: Марко Пршић, Никола Матијевић, Денис Рамић (Економац Крагујевац), Урош Краснић (Нова Пазова), Александар Павловић (Нови Пазар), Страхиња Петров (ФОН Београд), Верољуб Вукадиновић (Јастребац Блаце), Стефан Ракић, Милош Симић (Информатика, Румунија), Драган Томић (Банк ов Бејрут, Либан), Марко Радовановић (Лео, Јерменија), Милош Стојковић, Јован Лазаревић (Марибор, Словенија), Владан Весић и Кристијан Радин (Мостар СГ Стаклорад, БиХ).

Од првобитно позваних нема капитена Марка Перића, који се повредио на турниру у Дубаију, Миодрага Аксентијевића због клупских обавеза у Русији, као и голмана Немање Момчиловића и Слободана Рајчевића, првотимаца Економца, који нису присутни због умора после напорне сезоне.

– Увек је недовољно времена за техничко-тактички рад када се окупљамо због утакмица, када је смањен број тренинга. Ово је добра прилика да искористимо термин у којем нема мечева, да порадимо на поставкама у нападу и одбрани. Поред тренинга, ту су и предавања. Такође, битно је и да млађа екипа буде на окупу, нове снаге, које ће наследити садашњу генерацију – рекао је селектор репрезентације Србије Горан Иванчић.

Следеће окупљање Орлови ће имати у септембру, када почињу серију провера са најјачим репрезентацијама планете пред квалификације за Светско првенство 2020. године.