ДАМЕ ПИШУ ИСТОРИЈУ: Мајес изабрао Српкиње за Словенију

Писање историје: женска репрезентација Србије гостоваће за викенд у Лашком и одиграће две пријатељске утакмице против селекције Словеније – у суботу од 19 и недељу од 13 часова, прве откад је државни тим формиран!

Окупљање Српкиња заказано је за четвртак у подне, у Спортском центру ФСС у Старој Пазови.

На списку селектора Дејана Мајеса налази се 15 имена: голмани Мила Дујовић и Бојана Јевтић, затим Андријана ТришићИвана МалијарЗлата МилановићМарина РадовановићЈована СтојановићАница ПлећићБарбара ИзгаревићМарија АрмушТијана МилошевићМилена ЧановићАна ВеличковићТамара Димитријевић и Марија Крунић

У петак ујутро, поред играчица и селектора Дејана Мајеса, у Словенију путују и тим менаџер Игор Гачић, доктор Марко Јовановић, физиотерапеуткиња Ивана Чолић, вођа пута Зоран Лекић и судија Александар Јакшић

Двомеч са Словенкама послужиће као идеална увертира пред квалификациони турнир за Европско првенство 2019, средином септембра у Португалу. Србија ће у оквиру Групе 4 играти против домаће селекције, Чешке и победника прелиминарне рунде (Словачка, Финска или Литванија).

Познат је и план завршних припрема: скуп је 5. септембра, после шест дана тренинга на Пиринеје ће отпутовати 12 играчица (међу њима два голмана). 

(Фото: Facebook/ZenskaFutsalReprezentacijaSrbije)