DAME PIŠU ISTORIJU: Majes izabrao Srpkinje za Sloveniju

Pisanje istorije: ženska reprezentacija Srbije gostovaće za vikend u Laškom i odigraće dve prijateljske utakmice protiv selekcije Slovenije – u subotu od 19 i nedelju od 13 časova, prve otkad je državni tim formiran!

Okupljanje Srpkinja zakazano je za četvrtak u podne, u Sportskom centru FSS u Staroj Pazovi.

Na spisku selektora Dejana Majesa nalazi se 15 imena: golmani Mila DujovićBojana Jevtić, zatim Andrijana TrišićIvana MalijarZlata MilanovićMarina RadovanovićJovana StojanovićAnica PlećićBarbara IzgarevićMarija ArmušTijana MiloševićMilena ČanovićAna VeličkovićTamara DimitrijevićMarija Krunić

U petak ujutro, pored igračica i selektora Dejana Majesa, u Sloveniju putuju i tim menadžer Igor Gačić, doktor Marko Jovanović, fizioterapeutkinja Ivana Čolić, vođa puta Zoran Lekić i sudija AleksandarJakšić

Dvomeč sa Slovenkama poslužiće kao idealna uvertira pred kvalifikacioni turnir za Evropsko prvenstvo 2019, sredinom septembra u Portugalu. Srbija će u okviru Grupe 4 igrati protiv domaće selekcije, Češke i pobednika preliminarne runde (Slovačka, Finska ili Litvanija).

Poznat je i plan završnih priprema: skup je 5. septembra, posle šest dana treninga na Pirineje će otputovati 12 igračica (među njima dva golmana). 

(Foto: Facebook/ZenskaFutsalReprezentacijaSrbije)