Одржан семинар службених лица ФСС

Пред почетак нове сезоне одржан је у четвртак, 13. септембра текуће године,  футсал семинар службених лица ФС Србије у Спортском центру ФСС у Старој Пазови.

Детаљ са семинара ФСС
Делегати ФСС

 

 

 

 

 

 

 

Иако одзив није било максималан, руководство обе футсал лиге – комесар за такмичење Раденко Бошковић и комесар за суђење Рајко Катанић могу бити задовољни урађеним. Делегати су прошли офтамолишки преглед, и положили тест из познавања пропозиција такмичења ФСС као и из ФИФА правила игре футсала.

Посматрачи су такође полагали тест из познавања ФИФА правила игре футсала, док су судије након одржаних здравствених прегледа лекарске комисије ФСС успешно положили кондиционе тестове а затим и тест познавања ФИФА правила игре футсала. Малобројне судије које нису присуствовале из оправданих разлога /повреде/, њих петорица, ће имати поновни семинар за око месец дана, што ће бити благовремено објављено на сајту ФС Србије. Док је интернационалац Петар Радојчић на УЕФА турниру футсала за даме у Шпанији па је такође оправдано одсутан са одржаног семинара.

Листе службених лица ФС Србије су већ од раније познате за судије, делегате и посматраче.

( Фото: Б. Правиловић лична архива)