ПОГЛЕДАЈТЕ: Магија Економца, мајсторија Рајчевића

После два кола Групе Б Елитне фазе УЕФА футсал Лиге шампиона у Барселони Економац је изгубио све шансе за пласман међу четири најбоља клуба у Европи, па ће у недељу од 11 часова играти за треће место са екипом Рекорда из Бјелско-Бјале (неопходна је победа Крагујевчанима), док ће домаћин и Југра одлучити о учеснику завршног турнира од 13.15 часова (представнику Шпаније је довољан бод).

Једина екипа која је после два кола Елитне фазе осигурала прво место у групи јесте Интер Мовистар, актуелни и двоструки узастопни шампион Европе.

Без обзира на брз крај сваке наде о полуфиналу, имаће Крагујевчани шта и да упамте са овог надметања. За разлику од прве утакмице, против домаћина, Економац је имао прилику да изненади другог фаворита. Два пута је водио против Југре, али је поклекао у последњем минуту. Са тог сусрета, у којем је било више атрактивних погодака, посебно ће остати у сећању први, магична акција Крагујевчана – од Диванеија, преко Марка Перића, до Слободана Рајчевића, који је мајсторски примио лопту на груди и преварио Марсенија, па кроз ноге голмана Звијада Купатадзеа асистирао Николи Матијевићу испред гол-линије. На терену је био и капитен Никола Рнић, као голман-играч.

Погледајте те тренутке, као и остале поготке са утакмице Економац – Југра.

Такође, подсетите се и детаља из дуела Крагујевчана и Барселоне.

А, ево и погодака из преостала два сусрета првог и другог кола Групе Б.

Резултате, табеле и парове свих утакмица Елитне фазе Лиге шампиона можете да погледате овде.

(Фото: КМФ Економац)