POGLEDAJTE: Magija Ekonomca, majstorija Rajčevića

Posle dva kola Grupe B Elitne faze UEFA futsal Lige šampiona u Barseloni Ekonomac je izgubio sve šanse za plasman među četiri najbolja kluba u Evropi, pa će u nedelju od 11 časova igrati za treće mesto sa ekipom Rekorda iz Bjelsko-Bjale (neophodna je pobeda Kragujevčanima), dok će domaćin i Jugra odlučiti o učesniku završnog turnira od 13.15 časova (predstavniku Španije je dovoljan bod).

Jedina ekipa koja je posle dva kola Elitne faze osigurala prvo mesto u grupi jeste Inter Movistar, aktuelni i dvostruki uzastopni šampion Evrope.

Bez obzira na brz kraj svake nade o polufinalu, imaće Kragujevčani šta i da upamte sa ovog nadmetanja. Za razliku od prve utakmice, protiv domaćina, Ekonomac je imao priliku da iznenadi drugog favorita. Dva puta je vodio protiv Jugre, ali je poklekao u poslednjem minutu. Sa tog susreta, u kojem je bilo više atraktivnih pogodaka, posebno će ostati u sećanju prvi, magična akcija Kragujevčana – od Divaneija, preko Marka Perića, do Slobodana Rajčevića, koji je majstorski primio loptu na grudi i prevario Marsenija, pa kroz noge golmana Zvijada Kupatadzea asistirao Nikoli Matijeviću ispred gol-linije. Na terenu je bio i kapiten Nikola Rnić, kao golman-igrač.

Pogledajte te trenutke, kao i ostale pogotke sa utakmice Ekonomac – Jugra.

Takođe, podsetite se i detalja iz duela Kragujevčana i Barselone.

A, evo i pogodaka iz preostala dva susreta prvog i drugog kola Grupe B.

Rezultate, tabele i parove svih utakmica Elitne faze Lige šampiona možete da pogledate ovde.

(Foto: KMF Ekonomac)