ТРЕЋА ЛИГА ФСБ: Коњарник надиграо Интелектуалац, Палеж и Требиње подесили нишанске справе

Футсал Коњарник не да трон: победа у дербију шестог кола против Интелектуалца с три гола разлике била му је довољна да уочи уласка у последњу рунду сачува пол позицију у главном граду у жељи да се окити јесењим почастима!

Јунак важног тријумфа, на крилима верних навијача, био је троструки стрелац Александар Милутиновић, имајући сјајне сараднике у Лазару Миловцу, Николи Јанковићу и Матији Љујићу, док су код гостију запажене роле остварили Растко Манић, прецизан два пута и Горан Недовић.

Тим Зорана Жигића, познатијег као Мики Капело, водио је 3:1, Интелектуалац је изједначио у 32. минуту, али…

Победа Футсал Коњарника још више добија на снази кад се узме у обзир да је био ослабљен неиграњем три битна играча: Александра Фрица (са Правним факултетом златан у Барселони), Николе Вићића и Ивана Никитовића


Футсал Коњарник – Интелектуалац 6:3 (2:1)

Дворана: „Шумице”. Гледалаца: 200. Судије: Далибор Станковић и Радослав Миленковић (обојица из Београда). Стрелци: 1:0 Миловац у 5, 1:1 Недовић у 8, 2:1 Јанковић у 9, 3:1 А. Милутиновић у 22, 3:2 Манић у 24, 3:3 Манић у 32, 4:3 А. Милутиновић у 34, 5:3 А. Милутиновић у 36, 6:3 Љујић у 39. минуту. Жути картони: А. Милутиновић, Ђ. Милутиновић (Футсал Коњарник), Манић (Интелектуалац).

Нагомилавање прекршаја: Футсал Коњарник 6 (2-4), Интелектуалац 5 (3-2).

ФУТСАЛ КОЊАРНИК: БЛАГОЈЕВИЋ, ПЕТРОВИЋ, ЈОВАНОВИЋ, А. МИЛУТИНОВИЋ, ЈАНКОВИЋ, Шљукић, Ђ. Милутиновић, Миловац, Дрндаревић, Тамбурић, Љујић.

ИНТЕЛЕКТУАЛАЦ: МИЛОСАВЉЕВИЋ, НЕДОВИЋ, ЈОВАНОВИЋ, ЈЕРЕМИЋ, МАНИЋ, Петровић, Станић, Мартиновић.


Утакмица полуфинала Купа ФСС на територији ФСБ Палеж – Колубара (предвиђена за среду) је одложена због лигашких обавеза Лазаревчана и нови термин биће накнадно утврђен (други пар: Бањица – Грочански футсал клуб, четвртак 29. новембар)


Футсал Требиње је сјајном игром, нарочито у другом полувремену, убедљиво савладало Офтал Ц!

Блистао је Јован Стошић, аутор хет-трика, уз раме му је са два поготка био Дарко Милојевић, по једном су мрежу погодили Никола Бркић и Никола Прокић. Част гостију спасао је Александар Ђорђевић.


Футсал Требиње – Офтал Ц 7:1 (1:0)

Дворана: СЦ „Враз”. Гледалаца: 30. Судије: Бранко Галић и Стефан Батиница (обојица из Београда). Стрелци: 1:0 Бркић у 5, 2:0 Стошић у 22, 3:0 Стошић у 27, 4:0 Стошић у 33, 5:0 Милојевић у 34, 6:0 Прокић у 36, 6:1 Ђорђевић у 38, 7:1 Милојевић у 40. минуту.

Нагомилавање прекршаја: Футсал Требиње 5 (4-1), Офтал Ц 5 (4-1).

ФУТСАЛ ТРЕБИЊЕ: ТУФЕГЏИЋ, СТОШИЋ, ИВАНИШЕВИЋ, МИЛОЈЕВИЋ, БРКИЋ, Вукмировић, Прокић.

ОФТАЛ Ц: КРСМАНОВИЋ, МИЛОСАВЉЕВИЋ, СТЕФАНОВИЋ, ЦЕКИЋ, СИБИНОВИЋ, Ђорђевић.


Палеж наставља да дише за врат Футсал Коњарнику, да је још једном затресао мрежу Грочанског футсал клуба био би лидер, овако…

Победу Обреновчанима у прелепом амбијенту исковали су Лука Вучићевић (2), Срђан Грујичић, Антоније Павличевић и Филип Перишић, док је стрелац за Грочанце био Павле Гмизић.

Павле Гмизић (Грочански футсал клуб) играо је без уписаног лекарског прегледа у легитимацију, али је приложио лекарски налаз да је способан


Палеж – Грочански футсал клуб 5:1 (1:0)

Дворана: „Обреновац”. Гледалаца: 300. Судије: Немања Трајковић (Стублине) и Милош Павловић (Лазаревац). Стрелци: 1:0 С. Грујичић у 18, 2:0 2:0 Вучићевић у 23, 3:0 Вучићевић у 29, 4:0 Павличевић у 35, 5:0 Перишић у 39, 5:1 Гмизић у 40. минуту.

Нагомилавање прекршаја: Палеж 8 (4-4), Грочански футсал клуб 7 (3-4).

ПАЛЕЖ: М. Роксић, Стефановић, Д. Роксић, Церовић, С. Грујичић, Павличевић, Ж. Грујичић, Вучићевић, Теофиловић, Перишић.

ГРОЧАНСКИ ФУТСАЛ КЛУБ: Максимовић, Марковић, Гмизић, Младеновић, Марашевић, Секулић, Пауновић, Живковић, Павловић, Кнежевић.


ТРЕЋА ФУТСАЛ ЛИГА БЕОГРАД – ШЕСТО КОЛО

Субота, 17. новембар

БЕОГРАД: Футсал Требиње – Офтал Ц 7:1 (1:0)

БЕОГРАД: Футсал Коњарник – Интелектуалац 6:3 (2:1)

Понедељак, 19. новембар

ОБРЕНОВАЦ: Палеж – Грочански футсал клуб 5:1 (1:0)

Слободан је био Бјанконери футсал.

ТАБЕЛА: Футсал Коњарник (-1), Палеж (-1) 13, Грочански футсал клуб (-1), Интелектуалац 9, Футсал Требиње (-1) 6, Бјанконери футсал (-1) 3, Офтал Ц (-1) без бодова.

ПАРОВИ СЕДМОГ КОЛА:

Грочански футсал клуб – Футсал Коњарник, Бјанконери футсал – Футсал Требиње, Офтал Ц – Палеж.

Слободан је Интелектуалац.


Насловна: Навијачи Футсал Коњарника на утакмици против Интелектуалца Фото: Фејсбук