TREĆA LIGA FSB: Konjarnik nadigrao Intelektualac, Palež i Trebinje podesili nišanske sprave

Futsal Konjarnik ne da tron: pobeda u derbiju šestog kola protiv Intelektualca s tri gola razlike bila mu je dovoljna da uoči ulaska u poslednju rundu sačuva pol poziciju u glavnom gradu u želji da se okiti jesenjim počastima!

Junak važnog trijumfa, na krilima vernih navijača, bio je trostruki strelac Aleksandar Milutinović, imajući sjajne saradnike u Lazaru Milovcu, Nikoli Jankoviću i Matiji Ljujiću, dok su kod gostiju zapažene role ostvarili Rastko Manić, precizan dva puta i Goran Nedović.

Tim Zorana Žigića, poznatijeg kao Miki Kapelo, vodio je 3:1, Intelektualac je izjednačio u 32. minutu, ali…

Pobeda Futsal Konjarnika još više dobija na snazi kad se uzme u obzir da je bio oslabljen neigranjem tri bitna igrača: Aleksandra Frica (sa Pravnim fakultetom zlatan u Barseloni), Nikole Vićića i Ivana Nikitovića


Futsal Konjarnik – Intelektualac 6:3 (2:1)

Dvorana: „Šumice”. Gledalaca: 200. Sudije: Dalibor Stanković i Radoslav Milenković (obojica iz Beograda). Strelci: 1:0 Milovac u 5, 1:1 Nedović u 8, 2:1 Janković u 9, 3:1 A. Milutinović u 22, 3:2 Manić u 24, 3:3 Manić u 32, 4:3 A. Milutinović u 34, 5:3 A. Milutinović u 36, 6:3 Ljujić u 39. minutu. Žuti kartoni: A. Milutinović, Đ. Milutinović (Futsal Konjarnik), Manić (Intelektualac).

Nagomilavanje prekršaja: Futsal Konjarnik 6 (2-4), Intelektualac 5 (3-2).

FUTSAL KONJARNIK: BLAGOJEVIĆ, PETROVIĆ, JOVANOVIĆ, A. MILUTINOVIĆ, JANKOVIĆ, Šljukić, Đ. Milutinović, Milovac, Drndarević, Tamburić, Ljujić.

INTELEKTUALAC: MILOSAVLJEVIĆ, NEDOVIĆ, JOVANOVIĆ, JEREMIĆ, MANIĆ, Petrović, Stanić, Martinović.


Utakmica polufinala Kupa FSS na teritoriji FSB Palež – Kolubara (predviđena za sredu) je odložena zbog ligaških obaveza Lazarevčana i novi termin biće naknadno utvrđen (drugi par: Banjica – Gročanski futsal klub, četvrtak 29. novembar)


Futsal Trebinje je sjajnom igrom, naročito u drugom poluvremenu, ubedljivo savladalo Oftal C!

Blistao je Jovan Stošić, autor het-trika, uz rame mu je sa dva pogotka bio Darko Milojević, po jednom su mrežu pogodili Nikola Brkić i Nikola Prokić. Čast gostiju spasao je Aleksandar Đorđević.


Futsal Trebinje – Oftal C 7:1 (1:0)

Dvorana: SC „Vraz”. Gledalaca: 30. Sudije: Branko Galić i Stefan Batinica (obojica iz Beograda). Strelci: 1:0 Brkić u 5, 2:0 Stošić u 22, 3:0 Stošić u 27, 4:0 Stošić u 33, 5:0 Milojević u 34, 6:0 Prokić u 36, 6:1 Đorđević u 38, 7:1 Milojević u 40. minutu.

Nagomilavanje prekršaja: Futsal Trebinje 5 (4-1), Oftal C 5 (4-1).

FUTSAL TREBINJE: TUFEGDŽIĆ, STOŠIĆ, IVANIŠEVIĆ, MILOJEVIĆ, BRKIĆ, Vukmirović, Prokić.

OFTAL C: KRSMANOVIĆ, MILOSAVLJEVIĆ, STEFANOVIĆ, CEKIĆ, SIBINOVIĆ, Đorđević.


Palež nastavlja da diše za vrat Futsal Konjarniku, da je još jednom zatresao mrežu Gročanskog futsal kluba bio bi lider, ovako…

Pobedu Obrenovčanima u prelepom ambijentu iskovali su Luka Vučićević (2), Srđan Grujičić, Antonije Pavličević i Filip Perišić, dok je strelac za Gročance bio Pavle Gmizić.

Pavle Gmizić (Gročanski futsal klub) igrao je bez upisanog lekarskog pregleda u legitimaciju, ali je priložio lekarski nalaz da je sposoban


Palež – Gročanski futsal klub 5:1 (1:0)

Dvorana: „Obrenovac”. Gledalaca: 300. Sudije: Nemanja Trajković (Stubline) i Miloš Pavlović (Lazarevac). Strelci: 1:0 S. Grujičić u 18, 2:0 2:0 Vučićević u 23, 3:0 Vučićević u 29, 4:0 Pavličević u 35, 5:0 Perišić u 39, 5:1 Gmizić u 40. minutu.

Nagomilavanje prekršaja: Palež 8 (4-4), Gročanski futsal klub 7 (3-4).

PALEŽ: M. Roksić, Stefanović, D. Roksić, Cerović, S. Grujičić, Pavličević, Ž. Grujičić, Vučićević, Teofilović, Perišić.

GROČANSKI FUTSAL KLUB: Maksimović, Marković, Gmizić, Mladenović, Marašević, Sekulić, Paunović, Živković, Pavlović, Knežević.


TREĆA FUTSAL LIGA BEOGRAD – ŠESTO KOLO

Subota, 17. novembar

BEOGRAD: Futsal Trebinje – Oftal C 7:1 (1:0)

BEOGRAD: Futsal Konjarnik – Intelektualac 6:3 (2:1)

Ponedeljak, 19. novembar

OBRENOVAC: Palež – Gročanski futsal klub 5:1 (1:0)

Slobodan je bio Bjankoneri futsal.

TABELA: Futsal Konjarnik (-1), Palež (-1) 13, Gročanski futsal klub (-1), Intelektualac 9, Futsal Trebinje (-1) 6, Bjankoneri futsal (-1) 3, Oftal C (-1) bez bodova.

PAROVI SEDMOG KOLA:

Gročanski futsal klub – Futsal Konjarnik, Bjankoneri futsal – Futsal Trebinje, Oftal C – Palež.

Slobodan je Intelektualac.


Naslovna: Navijači Futsal Konjarnika na utakmici protiv Intelektualca Foto: Fejsbuk