НОВИ ПОРАЗ ОРЛОВА У ШПАНИЈИ: Домаћин фуриозан у другом полувремену

Репрезентација Србије уписала је други пораз на гостовању Шпанији. После 1:3 у понедељак, вечерас је домаћин резултатски био убедљивији – 0:3.

Али, имајући у виду да у првом полувремену није било голова, да су Орлови одлично парирали Црвеној фурији, као и да је на почетку другог дела зицер за вођство имао Томић, јасно је да је резултат могао да буде и бољи. Уз то, додатак да је голман и капитен Аксентијевић бриљирао у првих 20 минута, као и да се у том периоду повредио Пршић, што је био хендикеп за наш национални тим.

После свега поменутог уследили су голови домаћина у пуној дворани у Валдепењасу, сви до половине другог дела игре – Раула Кампоса у 23. и Адолфа у 26. и 29. минуту.

Утакмице у Шпанији су биле последњи међународни сусрети за Србију у 2018. години, а нови изазови их очекују на домаћем терену током зиме против Ирана (4. и 5. фебруара) и почетком пролећа против Бразила (10. и 12. априла).


ПРИЈАТЕЉСКА УТАКМИЦА

ШПАНИЈА – СРБИЈА 3:0 (0:0)

СТРЕЛЦИ: 1:0 Раул Кампос у 23, 2:0 Адолфо у 26. и 3:0 Адолфо у 29. минуту. ДВОРАНА: У Валдепењасу. Судије: Фермин Санчез Молина Тапиадор (Шпанија), Петар Радојчић (Србија) и Карлос Родриго Мигел (Шпанија). ЖУТИ КАРТОН: Фернан (Шпанија).

ШПАНИЈА: ФАБИО (голман), ТОЛРА, АИКАРДО, ЛИН, ФЕРНАН, Ортиз (капитен), Адри, Хозелито, Пола, Адолфо, Серхио Лозано, Раул Кампос, Јепес, Хезус Ереро (голман). Селектор: Федерико Видал.

СРБИЈА: АКСЕНТИЈЕВИЋ (голман, капитен), ТОМИЋ, ПРШИЋ, КОЦИЋ, ВЕСИЋ, Радовановић, Петров, Ракић, Радин, Рамић, Лазаревић, Симић, Стојковић, Вулић (голман). Селектор: Горан Иванчић.


(Фото: Миодраг Аксентијевић и Серхио Лозано – www.sefutbol.com)