NOVI PORAZ ORLOVA U ŠPANIJI: Domaćin furiozan u drugom poluvremenu

Reprezentacija Srbije upisala je drugi poraz na gostovanju Španiji. Posle 1:3 u ponedeljak, večeras je domaćin rezultatski bio ubedljiviji – 0:3.

Ali, imajući u vidu da u prvom poluvremenu nije bilo golova, da su Orlovi odlično parirali Crvenoj furiji, kao i da je na početku drugog dela zicer za vođstvo imao Tomić, jasno je da je rezultat mogao da bude i bolji. Uz to, dodatak da je golman i kapiten Aksentijević briljirao u prvih 20 minuta, kao i da se u tom periodu povredio Pršić, što je bio hendikep za naš nacionalni tim.

Posle svega pomenutog usledili su golovi domaćina u punoj dvorani u Valdepenjasu, svi do polovine drugog dela igre – Raula Kamposa u 23. i Adolfa u 26. i 29. minutu.

Utakmice u Španiji su bile poslednji međunarodni susreti za Srbiju u 2018. godini, a novi izazovi ih očekuju na domaćem terenu tokom zime protiv Irana (4. i 5. februara) i početkom proleća protiv Brazila (10. i 12. aprila).


PRIJATELJSKA UTAKMICA

ŠPANIJA – SRBIJA 3:0 (0:0)

STRELCI: 1:0 Raul Kampos u 23, 2:0 Adolfo u 26. i 3:0 Adolfo u 29. minutu. DVORANA: U Valdepenjasu. Sudije: Fermin Sančez Molina Tapiador (Španija), Petar Radojčić (Srbija) i Karlos Rodrigo Migel (Španija). ŽUTI KARTON: Fernan (Španija).

ŠPANIJA: FABIO (golman), TOLRA, AIKARDO, LIN, FERNAN, Ortiz (kapiten), Adri, Hozelito, Pola, Adolfo, Serhio Lozano, Raul Kampos, Jepes, Hezus Erero (golman). Selektor: Federiko Vidal.

SRBIJA: AKSENTIJEVIĆ (golman, kapiten), TOMIĆ, PRŠIĆ, KOCIĆ, VESIĆ, Radovanović, Petrov, Rakić, Radin, Ramić, Lazarević, Simić, Stojković, Vulić (golman). Selektor: Goran Ivančić.


(Foto: Miodrag Aksentijević i Serhio Lozano – www.sefutbol.com)