БОБА У БОБ-у: Рајчевић напустио Економац, по титулу у Либан!

Слободан Рајчевић нови је члан Банк ов Бејрута, најбољег тима Либана и полуфиналисте овогодишње Азијске лиге шампиона!

Популарни Боба, после берићетних сезону и по у Економцу, потписао је једноипогодишњи уговор с клубом из земље кедровог листа, међу нашим љубитељима футсала познатим по чињеници да га је до летос са успехом предводио Дејан Ђедовић (титуле 2014, 2015, 2017, 2018) и да му је већ две године главни играч Драган Томић!

Дошао сам у Банк ов Бејрут да освојим титулу првака Либана и потом стигнем и до финала Азијске лиге шампиона (Слободан Рајчевић на представљању)

Виртуоз из Зрењанина, с првим начињеним корацима у САС-у под будним оком Миливоја Сима Батинице, потпуну афирмацију стекао је у срцу Шумадије – са Економцем је, у два наврата, освојио шест титула и два купа, небројено пута предводивши Крагујевчане и у незаборавним дуелима Лиге шампиона. У граду на Лепеници, играјући за клуб о којем брине Верољуб Дугалић, оставио је неизбрисив траг!

Слободан Рајчевић је одиграо највише утакмица за репрезентацију Србије и са Орловима учествовао на чак пет Европских првенстава: у Португалу 2007, Мађарској 2010, Хрватској 2012, Србији 2016. (највећи успех – четврто место) и Словенији 2018.

Банк ов Бејрут је годинама уназад најбољи тим Либана, но ироније – 2016. прекинут му је шампионски кривицом Слободана Рајчевића – мајстор са Бегеја освојио је тада наслов најбољег са Мајадином!

Боба је, иначе, свуда и у иностранству био успешан: супруга Неда у породичној ризници брижљиво чува и медаље из Азербејџана (куп са Фенербахчеом из Бакуа 2015) и Хрватске (дупла круна са Националом 2017).

Не сумњамо да на вежбање трицепса, плод дизања пехара, Слободан Рајчевић још није ставио тачку!

(Фото: Instagram/bоbfutsalclub)