ФС Региона Западне Србије: Одиграно треће коло футсал лиге младих

Трећу годину за редом Фудбалског савеза Региона Западне Србије организује Футсал лигу Младих.  Лигом тј. такмичењем руководи комесар Дејан Продановић, док је координатор такмичења Синиша Брадоњић, а идејни творац овог значајног футсал такмичења је Марко Гавриловић.

Ове такмичарске сезоне је узело учешћа седам футсал клубова и то: КМФ”ЕКОНОМАЦ” Крагујевац, КМФ”КАРАЂОРЂЕ 2015” Рача, КМФ”МЕТАЛАЦ – КОЛОРАДО” Горњи Милановац, КМФ”ОЛИМП” Врњачка Бања, КМФ”АРАНЂЕЛОВАЦ” Аранђерловац, КМФ РБ Ваљево, и КМФ”ПОЖАРЕВАЦ” Пожаревац.

После првог турнира одиграног у Рачи, где су на програму биле утакмице прва два кола, одиграно је минулог викенда треће  и четврто коло, а домаћин је био клуб малог фудбала – Металац Колорадо. Као и на претходном турниру у Рачи, виђени су сјајни, квалитетни и узбудљиви мечеви, као и доста голова и атрактивних потеза најталентованијих футсал играча из овог дела Србије. Дерби меч је био без дилеме између Економца и домаћина Металца Колорада, овог пута је за разлику од прошлогодишњег финала, славио Металац Колорадо минималним реззултатом.

У хали Бреза у Горњем Милановцу су одиграни следећи мечеви а постигнути су следећи резултати:

Металац Колорадо – РБ Ваљево    11:1 (8:0),

Пожаревац – Карађорђе   4:4 (2:1),

Економац – Аранђеловац    5:1 (4:0),

Пожаревац – РБ Ваљево    11:3 (2:2),

Олимп – Карађорђе   4:1 (2:0), и

Економац – Металац Колорадо    0:1 (0:1).