ДАНАС НА БАЊИЦИ: Футсал за београдске бебе!

Два градска ривала, један чије име деценијама са поштовањем изговарају многи љубитељи футсала и ван наше земље и други, који жели да досегне те висине једног дана, удружили су се у хуманој мисији. Иако су светла трећелигашке и друголигашке позорнице одавно угашена за 2018. годину, Коњарник и Бањица нису отишли у зимски сан, већ су одлучили да подстакну све да размишљају о једном од најважнијих животних питања, о којем довољно говори слоган акције – „Играмо за београдске бебе“.

Ова два београдска клуба састаће се вечерас од 18 часова у дворани УСЦ „Вождовац“ на Бањици, у утакмици у којој ће победници бити сви који се нађу на паркету и на трибинама. Јер, ове вечери се неће борити за бодове, није битно ни ко ће победити, ни колико ће бити голова и атрактивних потеза, карактеристичних за футсал, већ је кључна бројка која ће бити уплаћена ГАК „Народни фронт“. А, тамо ће отићи комплетан приход од продатих улазница, чија је цена 100 динара.

– Не само навијачи, већ ће и сви наши играчи купити карту и помоћи ову сјајну акцију – поручио је тренер Коњарника Зоран Жигић.

Његов колега са клупе Бањице, Славиша Дамјановић, уверен је да ће сви присутни уживати вечерас на Бањици:

– Очекујем пуне трибине и да навијачке групе направе спектакл – нагласио је Дамјановић.

Љубитељи футсала, порука је јасна – дођите да са Бањицом и Коњарником ставите тачку на 2018. годину када је реч о футсалу у главном граду и да будете део једне хуманитарне приче.

Погледајте и како је изгледала заједничка конференција за медије, одржана у уторак.