КУП ФС Војводине: САС на пенале избацио Бечеј у Зрењанину

Футсал КУП ФС Србије на територији Војводине улази у саму завршницу. Синоћ је одигран дерби меч у Медисону у Зрењанину, а домаћа екипа САС-а је имала више среће јер је на пенал лутрији савладала неугодну екипу Бечеја 2003.

КМФ САС – КМФ Бечеј 9:7 после пенала (7:7, 3:3)

Ватромет голова на утакмици у старом Медисону видела је малобројна публика. Обе екипе се нису штеделе и жарко су желеле победу и пролаз у даљи ток такмичења у Купу.

Повели су гости голом Секулић Марка у 7. минуту меча, али већ у наредном минуту САС је поравнао на 1:1 а стрелац је био расположени Саво Делић. Преко Аранитовића у 11. минуту САС долази први пут у вођство за 2:1, да би већ у 13. минуту Ловре опет изједначио на 2:2. На сцену опет ступа високи Саво Делић и својим другим голом опет доводи САС у вођство 3:2, али бечејци се организовано бране, и из контра напада угрожавају мрежу зрењанинаца. Срђан Голуб постиже гол за плаве за коначних 3:3 на крају првог дела.

Наставак доноси још ефикаснију игру на обе стране, расту и тензије на паркету али све у границама дозвољеног. Ипак је судијски пар Јоцовић – Радић мора да покаже жуте картоне и то – Шкорић Алекси и Делић Саву у редовима домаћих, и Ловре Бојану код бечејаца.

САС је почетком другог дела утакмице повео са 5:3 а стрелци су били Аранитовић и троструки стрелац Делић. Међутим Бечеј се није предавао и опет је узвратио, и преокренуо игру и резултат. Бечејци су постигли три гола у низу – Голуб у 28. Секулић у 30. и опет Голуб у 32.минуту за 5:6! Тада на сцену паркета у Медисону ступа искусни Томин који постиже гол за изједначење 6:6, у 33. минуту. Сплетом срећних околности гости постижу гол за ново вођство у 37.минуту јер је лопту спровео у сопствену мрежу Живанов. Ипак Томин другим голом постиже коначан резултат 7:7. Победника су решили пенали а зрењанинци су били прецизнији јер су голове постигли Саво Делић и Александар Томин 2:0, што укупно даје резултат 9:7.

САС: Родић Ђуро, Живанов Стефан, Аранитовић Игор, Томин Александар, Раденковић Душан, Делић Саво, Шкорић Алекса, Кулић Ненад, Милићев Ненад, Мандић Александар. Тренер: Миливој Симо Батиница.

Бечеј: Вадаски Сава, Ћулум Бојан, Кораћ Стефан, Дражић Игор, Ловре Бојан, Секулић Марко, Голуб Срђан, Вучковић Миодраг.


У осмини финала Футсал КУП-а ФСС на територији ФС Војводине постигнути су следећи резултати:

Кула: Хајдук – Пчиња   3:4,

Апатин: АПА футсалЛетећи Холанђанин   8:4,

Нови Сад: Нови Сад – Мићко Тренд  5:8,

Нови Сад: Танго – Индианс 2013   5:0 /службени резултат/,

Бечеј: Бечеј – Кикинда  5:3,

Зрењанин: САС – Тиса  9:4,

Вршац: Форум – Краљевићево  6:5, и

Панчево: Динамо – Викинг   6:5.

 

А парови четврфинала су:

Петроварадин:  Мићко Тренд – Танго,

Апатин: АПА футсал – Пчиња,

Вршац: Форум – Динамо, и

Већ одиграно: САС – Бечеј 2003  9:7!

(Фото: Спортинфо.рс )