ФУТСАЛ ЗА БЕБЕ: Бањица и Коњарник сакупили 115.000 динара!

У фешти хуманитарног карактера под називом „Играјмо за бебе” Бањица и Футсал Коњарник сакупили су 115.000 динара. Велико браво!

Дуел друголигаша и трећелигаша окупио је у Спортском центру „Вождовац” 800 гледалаца, можемо рећи – великог срца, са плаћеним улазницама (100 динара) и огромном жељом да помогну. Цео приход намењен је за ГАК „Народни фронт”!

Наравно, имало је и шта да се види: публика је могла да ужива у голеади, уз констатацију – број лопти у мрежама био би далеко већи да између статива, нарочито у другом полувремену, нису били расположени Дестани и Благојевић. Овако…

Куриозитет: на супротним странама нашла су се браћа РистановићЈован (Бањица) и Никола (Футсал Коњарник)

Аудиторијум је највећим аплаузом пропратио први гол Ранковића, на пас Ружичића петом је матирао Благојевића.

Навијачи оба тима безрезервно су пружали подршку љубимцима, у дворани је завладало опште одушевљење на крају утакмице кад је објављено колико је новца прикупљено.

Футсал је још једном показао величину!


 Ба­њи­ца – Фут­сал Ко­њар­ник 5:3 (2:2)

 Београд – Дворана: СЦ „Во­ждо­вац” на Ба­њи­ци. Гле­да­ла­ца: 800. Су­ди­је: Вла­дан Ра­ду­ло­вић и Ђор­ђе Ни­нић (обојица из Београда). Стрел­ци: 0:1 Љу­јић у 2, 1:1 Ру­жи­чић у 2, 2:1 Јо­ван Ри­ста­но­вић у 11, 2:2 Јо­ва­но­вић у 16, 3:2 Јо­ван Ри­ста­но­вић у 32, 3:3 Ви­ћић у 36, 4:3 Ран­ко­вић у 37, 5:3 Ран­ко­вић у 37. ми­ну­ту. Жу­ти кар­тон: Ран­ко­вић (Ба­њи­ца).

На­го­ми­ла­ва­ње пре­кр­ша­ја: Ба­њи­ца 4 (1-3), Ко­њар­ник 7 (3-4).

БА­ЊИ­ЦА: ДЕ­СТА­НИ, ДИМ­ЧИЋ, ЈО­ВАН РИ­СТА­НО­ВИЋ, КР­СТИЋ, РУ­ЖИ­ЧИЋ, Ра­до­са­вље­вић, Ва­си­ље­вић, Ран­ко­вић, Стој­ко­вић, Ва­со­вић, Ма­ца­но­вић, Ете­ро­вић.

ФУТ­САЛ КО­ЊАР­НИК: ДРН­ДА­РЕ­ВИЋ, ФРИЦ, ПЕ­ТРО­ВИЋ, МИ­ЛУ­ТИ­НО­ВИЋ, ЈАН­КО­ВИЋ, Љу­јић, Јо­ва­но­вић, Ко­ва­че­вић, Ми­ло­вац, Ни­ко­ла Ри­ста­новић, Ви­ћић, Там­бу­рић, Бла­го­је­вић.


Фото: Фејсбук