Признање за футсал и Горана Иванчића – тренер године у избору ФСВ!

У Војводини нема бољег тренера, када је реч о фудбалској игри на свим подлогама, од Горана Иванчића. Потврда за тако нешто је стигла на крају године у којој је селектор репрезентације Србије у футсалу први пут предводио наш национални тим на Европском првенству, где је са изабраницима стигао до четвртфинала.

На свечаном коктелу Фудбалског савеза Војводине, одржаном у Новом Саду, предводнику Орлова је уручено признање за најбољег стратега на подручју тог савеза у 2018. години, као признање за све урађено, не само на главној сцени, већ и у успостављању система на дуже стазе када је реч о футсалу у нашој земљи. Уједно, то је подстрек за све оно што га тек очекује, пре свега на клупи репрезентације Србије, у квалификацијама за Светско првенство у Литванији 2020. године.

– Проглашен сам за најбољег у струци, али награда, наравно, не припада само мени, већ је за то заслужан мој стручни штаб и комплетан тим ангажован у футсалу на челу са координатором Бојаном Павићевићем. Драго ми је што Фудбалски савез Војводине у нашој организацији препознаје вредност – рекао је Иванчић.

(Фото: Горан Иванчић и председник ФСВ Драган Симовић – приватна архива)