КУП ФС Војводине: Апатинци и САС се боре за КУП у Војводини

Пред крај протекле године одигране су и утакмице полуфинала Купа ФСС на територији ФС Војводине. Овога пута срећа на рулету је била наклоњена апатинцима, као што је била у четвртфиналу Купа САС-у против Бечеја. Постигнути су следећи резултати:

Вршац:   ФОРУМ – САС   4:8 (2:3), и

Петроварадин:   МИЋКО ТРЕНД – АПА Футсал   3:5 после пенала (2:2, 2:1).

Преостало је још да се одигра финале КУП-а на територији ФС Војводине, а одлуку где ће бити одиграна финална утакмица ће бити донешена после добијања понуде у канцеларији ФСВ за организацијом финалне вечери оба клуба. Увертиру ће одиграти истакнути футсалери из омладинске футсал лиге Војводине који ће бити подељени у два табора. Једну селекцију ће са клупе водити тренер Игор Мирицки из Летећег Холанђанина, а другу тренер Ненад Варађан  Форума из Вршца.

Да се зна ко је старији, могло би се овом реченицом укратко описати утакмица одиграна у СЦ Миленијум у Вршцу. Видела се разлика у квалитету али и у односу према игри јер су изабранцици стратега Симе Батинице показали да су квалитетнији тим у овом тренунтку. САС је више желео победу и био ефикаснија екипа од домаћег Форума, што је на крају и одлучило победника и првог фуналисту…

ФОРУМ – САС   4:8 (2:3)

Дворана Миленијум Вршац. Судије: Јоцовић Милош (Нови Сад) и Милановић Драган (Панчево). Нагомилавање прекршаја: Форум 12 (6+6), САС 12 (6+6). Жути картони: Мандић у 14. и Миловац у 25.мин, оба Форум, и Раденковић у 16. за САС. Стрелци: Богдановић у 13.мин,18. мин /КУ 10.м/, и 21.мин, и Миловац у 25.мин за Форум, Делић у 1. и 17.мин, Милићев у 8.мин, Живанов у 24.мин, Аранитовић у 25. и 30.мин, Раденковић у 34., и Мандић у 35.мин /КУ 10.м/.

ФОРУМ: Морариу Еуђен (голман), Богдановић Марко /кап./, Миловац Стојан, Пештерац Филип, Радак Милан, Деспетовић Стефан, Мандић Недељко, Анђелковић Дамир, Синђелић Урош, Ђорђевић Андрија, и Богданов Ненад. Тренер: Варађан Ненад.

САС: Родић Ђуро (голман), Живанов Стефан, Аранитовић Игор, Делић Саво, Раденковић Душан, Милићев Немања/кап./, Мандић Александар, Рашић Дарко, Шкорић Алекса, Кулић Ненад. Тренер: Батиница Миливој.

 

Иако се играла Куп утакмица, било је жара и борбе свих 40. минута. Мићко Тренд домаћи састав иако није био у пуном саставу одлично је отворио утакмицу. Већ у седмом минуту су новосађани водили са 2:0, головима Ђукића у 3. минуту, и у 7. минуту је стрелац био Кисић. Апатинци се резултатски враћају у последњем минуту првог дела утакмице голом Пауновића -2:1. А наставак доноси отворену игру на обе стране. Ипак постигнут је само један гол, а стрелац је био расположени Мирослав Пауновић у редовима апатинаца. Пошто је постигнут нерешен резултат у регуларном делу одмах се ступило извођењу казнених удараца. Више среће на пенал рулату су имали гости из Апатина и славили су са 3:1 а укупним резултатом 5:3!

На трибина се налазио и бивши фудбалер и репрезентативац а сада цењени тренер Славиша Јокановић који се после утакмице и фотографисао са победничком екипом АПА футсал-а.

МИЋКО ТРЕНД – АПА Футсал   3:5 после пенала (2:2, 2:1)

Хала у Петроварадину. Судије: Радојчић Петар (Инђија) и Радић Стефан (Нови Сад). Нагомилавање прекршаја: Мићко Тренд 8 (3+5), АПА футсал 9 (4+5). Жути картони: Кнежевић у 8.мин, Адамов у 25.мин за Мићко Тренд, Молнар у 6.мин, Вуковић у 38.мин за АПА футсал. Црвени картон /два жута/ – Дамјановић Никола у 17.минуту повлачење, и 30.минут неспортско понашање. Стрелци: Ђукић у 3.мин, Кисић у 7.мин за Мићко Тренд, а Пауновић у 20. и 21.минуту за АПА футсал.

МИЋКО ТРЕНД: Ристић Миленко (голман), Адамов Миленко, Ђукић Милош /кап./, Ковачевић Александар, Кнежић Срђан, Ковачев Радован, Богићевић Страхиња, Плавански Младен, Кнежевић Драган, Кисић Немања. Тренер: Смајић Мирослав.

АПА футсал: Молнар Ивица (голман), Пауновић Мирослав, Дамјановић Никола, Бојић Слободан, Делић Страхиња, Вујин Милан, Видаковић Горан и Вуковић Младен. Тренер: Бараћ Ђорђе.

 (Фото: ФБ страница АПА футсал)