ФСВ: Апатин домаћин финала КУП-а Војводине

Финална утакмица ФУТСАЛ КУП-а на територији ФС Војводине, одиграће се у термину 03. фебруара 2018. године (недеља) од 18.00 часова у АПАТИНУ, у спортској хали основне школе „ЖАРКО ЗРЕЊАНИН“ а комплетну организацију и трошкове организације сноси клуб домаћин на овој утакмици, КМФ „АПА ФУТСАЛ“. Два сата раније, у 16.00 часова одиграће се ревијална утакмица селекција Војводине, састављених од играча учесника Омладинске футсал лиге, а по избору селектора Мирицког Игора и његових помоћника Варађан Ненада и Мандић Ивана.

О Б Р А З Л О Ж Е Њ Е

      Кандидатуре оба футсал клуба су стигле у предвиђеном року и исправне у канцеларију ФСВ. Како су обе кандидатуре имале својих предности, комесар за такмичење је након консултација са свим релевантним факторима ФС Војводине, ценећи понуду, прихватио кандидатуру КМФ „АПА ФУТСАЛ“, као бољу. Јер је именовани клуб испоштовао све аспекте у понуди, обезбедивши све услове које Пропозиције траже, али и понудио додатне услове (присуство девојака из КУД-а, обезбеђена вечера за оба клуба и госте, обезбеђено освежење за обе екипе омладинаца, као и ланч пакети за обе екипе), обезбеђени сви трошкови службених лица, као и трошкови организације и додатних лица која су неопходна у организацији овакве утакмице.

КМФ „САС“ је такође правовремено и исправно истакао своју кандидатуру, уз обезбеђене све услове (хала, разглас,трошкови сл.лица),  али без додатних садржаја.

Ценећи све наведено (презентовано Фудбалском савез Војводине), а како је КМФ „АПА ФУТСАЛ“ уједно и прошлогодишњи финалиста, а који је захтевао организацију, али је није тада добио, донешена је одлука, као што је наведено, те сходно овој одлуци, клубови су дужни поступити као што је наведено и  у консултацијама са Комесаром за такмичење извршити потпуну припрему финалне утакмице, која је у ФСВ, увек представљала прави спектакл.

Напомена клубовима: Право наступа на овој утакмици, имаће сви правилно пререгистровани играчи, обзиром на одлуку ФСС о потпуној пререгистрацији свих играча, због преласка на Комет систем.