ФСВ: Динамо изненадио Холанђане а Тиса сигурна у Апатину

Ово коло је донело велико изненађење у Врбасу, Летећи Холанђанин је изгубио „сигурне“ бодове против новајлије Динама из Панчева у невероватној утакмици пред пуним трибинама.

Тиса из Новог Бечеја је на гостовању у Апатину славила и побегла на великих пет бодова предности над Летећим Холанђанима. Нови Сад је победио подмлађени састав Форума из Вршца, а Пчиња из Каравукова је високо поразила Викинг из Руме.

Пред више од 300 гладалаца у великој дворани ЦФК „Драго Јововић“ виђена је драматична утакмица, гости из Панчева предвођени тренером Владимиром Радојчићем (бивши тренер ФОН-а) су одиграли феноменалну утакмицу а јунак вечери је био голман Јагодић из Динама који је имао чак 15 успешних интервенција… Повели су Холанђани 1:0 али се кључни детаљ десио у 14. минуту када је играч Динама изашао пред гол Холанђана где га је вратар домаћих Маринковић неопрезно закачио и зарадио директан црвени картон. Од тада Динамо је постигао пет голова за полувреме 1:5! Али холанђани се враћају за непуних десет минута на 5:5, али до краја нису имали снаге за потпуни преокрет и на крају је резултат на семафору остао 6:7!

АПАТИН: АПА Футсал – Тиса   4:6,

ВРБАС: Летећи Холанђанин – Динамо  6:7,

НОВИ САД:  Нови Сад – Форум   4:2, и

ОЏАЦИ:  Пчиња – Викинг   6:1.

 

У плеј ауту су одигране две уместо предвиђене јер кмф Индианс 2013 није дошао на утакмицу у Петроварадин против Мићко Тренда. Новосађани су добили службеним резултатом 5:0 а кмф Индианс се због неопревданог неодигравања  ДВЕ утакмице ИСКЉУЧУЈЕ из текућег такмичења. Такође се забрањује кмф Индианс 2013 такмичење у наредне ДВЕ ТАКМИЧАРСКЕ СЕЗОНЕ под окриљем ФС Војводине, због ранијих пропуста – два пута је КМФ Индианс 2013 искључиван из такмичења а јендом је одустао. А Марио Милковић председник а уједно и тренер клуба из Инђије се кажњава забраном било које функције у футсалу од ДВЕ ГОДИНЕ, а казна тече од 26. марта 2019. године.

У преостале две утакмице славили су гости који су били веома ефикасни, јер је Краљевићево славило у Бајмоку против домаћих Летећих Бајмочана, а и Кикинда је наставила победнички низ у Новом Саду против домаћег Танга.

ПЕТРОВАРАДИН: Мићко Тренд – Индианс 2013  5:0 /службени резулатат/,

БАЈМОК: Летећи Бајмочани – Краљевићево   5:8, и

НОВИ САД: Танго – Кикинда  6:8.

Дерби плеј офа се игра у петак увече у СЦ Јединство где лидер ТИСА дочекује другопласирану екипу Летећег Холанђанина. Новобејчејцима одговара победа и нерешено а врбашанима само победа да се врате у трку за прво место…