FSV: Dinamo iznenadio Holanđane a Tisa sigurna u Apatinu

Ovo kolo je donelo veliko iznenađenje u Vrbasu, Leteći Holanđanin je izgubio „sigurne“ bodove protiv novajlije Dinama iz Pančeva u neverovatnoj utakmici pred punim tribinama.

Tisa iz Novog Bečeja je na gostovanju u Apatinu slavila i pobegla na velikih pet bodova prednosti nad Letećim Holanđanima. Novi Sad je pobedio podmlađeni sastav Foruma iz Vršca, a Pčinja iz Karavukova je visoko porazila Viking iz Rume.

Pred više od 300 gladalaca u velikoj dvorani CFK „Drago Jovović“ viđena je dramatična utakmica, gosti iz Pančeva predvođeni trenerom Vladimirom Radojčićem (bivši trener FON-a) su odigrali fenomenalnu utakmicu a junak večeri je bio golman Jagodić iz Dinama koji je imao čak 15 uspešnih intervencija… Poveli su Holanđani 1:0 ali se ključni detalj desio u 14. minutu kada je igrač Dinama izašao pred gol Holanđana gde ga je vratar domaćih Marinković neoprezno zakačio i zaradio direktan crveni karton. Od tada Dinamo je postigao pet golova za poluvreme 1:5! Ali holanđani se vraćaju za nepunih deset minuta na 5:5, ali do kraja nisu imali snage za potpuni preokret i na kraju je rezultat na semaforu ostao 6:7!

APATIN: APA Futsal – Tisa   4:6,

VRBAS: Leteći Holanđanin – Dinamo  6:7,

NOVI SAD:  Novi Sad – Forum   4:2, i

ODŽACI:  Pčinja – Viking   6:1.

 

U plej autu su odigrane dve umesto predviđene jer kmf Indians 2013 nije došao na utakmicu u Petrovaradin protiv Mićko Trenda. Novosađani su dobili službenim rezultatom 5:0 a kmf Indians se zbog neoprevdanog neodigravanja  DVE utakmice ISKLJUČUJEiz tekućeg takmičenja. Takođe se zabranjuje kmf Indians 2013 takmičenje u naredne DVE TAKMIČARSKE SEZONE pod okriljem FS Vojvodine, zbog ranijih propusta – dva puta je KMF Indians 2013isključivan iz takmičenja a jendom je odustao. A Mario Milković predsednik a ujedno i trener kluba iz Inđije se kažnjava zabranom bilo koje funkcije u futsalu od DVE GODINE, a kazna teče od 26. marta 2019. godine.

U preostale dve utakmice slavili su gosti koji su bili veoma efikasni, jer je Kraljevićevo slavilo u Bajmoku protiv domaćih Letećih Bajmočana, a i Kikinda je nastavila pobednički niz u Novom Sadu protiv domaćeg Tanga.

PETROVARADIN: Mićko Trend – Indians 2013  5:0 /službeni rezulatat/,

BAJMOK: Leteći Bajmočani – Kraljevićevo   5:8, i

NOVI SAD: Tango – Kikinda  6:8.

Derbi plej ofa se igra u petak uveče u SC Jedinstvo gde lider TISA dočekuje drugoplasiranu ekipu Letećeg Holanđanina. Novobejčejcima odgovara pobeda i nerešeno a vrbašanima samo pobeda da se vrate u trku za prvo mesto…