ФИНАЛЕ У ШАПЦУ: Коме куп – Економцу или Новој Пазови?

Љубитељи футсала у Шапцу имаће вечерас прилику да уживају: у финалу Купа Србије одмериће снаге два најбоља тима из лигашког дела Прве лиге – Економац и Нова Пазова!

Наравно, с победничким амбицијама: Крагујевчани желе да одбране вредан трофеј, Војвођани да покажу да недавни тријумф над Студентима није био случајност…

Мало смо у финишу сезоне пали на психолошком плану, што је резултирало са два пораза, али нису нас много пореметила. Публика у Шапцу имаће прилику да види наше две најбоље екипе, добро се познајемо, неће бити изненађења. Нова Пазова има сјајне играче, они су као вино, што старији, то бољи (Предраг Рајић, тренер Економца)

 

Тешко је два пута узастопно победити Економац, иако је људски надати се – покушаћемо да дођемо до пехара. Испунили смо оба циља, ушли у финале купа и полуфинале плеј-офа, растерећени дочекујемо завршницу сезоне. Желимо да се љубитељима футсала у Шапцу представимо у лепом светлу (Горан Јакшић, тренер Нове Пазове)

Интересантно, оба тима биће ослабљена: Економац је по завршетку првенства напустио Бразилац Талес, док је голман Нове Пазове Јаков Вулић после прелома ноге још ваш строја, плус – финале ће да пропусти и Марко Тепавчевић.


ФИНАЛЕ КУПА СРБИЈЕ

Среда, 8. мај

ШАБАЦ: Нова Пазова – Економац (19.00)

(Дворана: „Зорка”, судије: Небојша Панић, Владан Радуловић и Славенко Матовић, делегат: Сеад Чочић)