РЕВАНШИ ПОЛУФИНАЛА: Могу ли Српска и Нова Пазова да изненаде Економац и Нови Пазар?

Данас су на програму реванш мечеви полуфинала плеј-офа, с круцијалним  питањима: могу ли Српска код куће и Нова Пазова у гостима да изненаде Економац и Нови Пазар и после убедљивих пораза у првим мечевима изборе мајсторице?

Правили смо грешке у првом сусрету, стигао нас је и умор после три тешке утакмице с ФОН-ом. Покушаћемо да их сведемо на најмању меру и пружимо јачи отпор. Волео бих да због играча и навијача изборимо мајсторицу (Милош Алиловић, тренер Српске)

Српска ће против шампиона бити ослабљена неиграњем повређених Велимира Ратковића и голмана Миљана Радмановића, док ће се Крагујевчани публици у главном граду представити у најјачем саставу.

Не скривамо жељу да остваримо још једну победу и дођемо у позицију да се боримо за титулу. Неће бити лако, али показали смо да смо добро темпирали форму за одлучујуће мечеве, очекујем да дођемо до успеха (Предраг Рајић, тренер Економца)

Нови Пазар после тријумфа у војвођанској равници има меч лопту у граду на Јошаници. Нова Пазова је кроз првенство освојила осам бодова више од ривала, међутим… С друге стране, ко сме олако да отпише најискуснији тим у Првој лиги?

Верујем да можемо да поновимо игру од пре пет дана, па и бољу, што би уз велику подршку публике требало да нас одведе у финале. Била би велика штета да испустимо овакву шансу (Нинослав Алексић, узданица Новог Пазара)


ПРВА ФУТСАЛ ЛИГА – ПОЛУФИНАЛЕ ПЛЕЈ-ОФА (реванши)

Петак, 24. мај

БЕОГРАД: Српска – Економац (20.30)

(Дворана: „Ранко Жеравица”, судије: Братислав Јовић, Александар Минић и Жељко Стоилков)

први меч: Економац – Српска 6:0

НОВИ ПАЗАР: Нови Пазар – Нова Пазова (21.00)

(Дворана: „Пендик”, судије: Александар Јакшић, Бојан Буројевић и Душан Арсовић)

први меч: Нова Пазова – Нови Пазар 0:5


Насловна: Марко Синђић (Српска) и Дмитро Сорокин (Економац) на мечу у Крагујевцу Фото: Инстаграм