БЕЗ ИЗНЕНАЂЕЊА У „ЈЕЗЕРУ”: Економац, упркос чврстом отпору Новог Пазара, на корак од круне

У првој утакмици финала плеј-офа Економац је у Крагујевцу као домаћин савладао Нови Пазар 3:0 и захваљујући чињеници да је повео 1:0 у серији налази се на корак од титуле!

Гости из града на Јошаници пружили су чврст отпор Студентима намерним да освоје трећу дуплу круну за редом, све до 26. минута било је 0:0, али… Кола су, неочекивано, кренула низбрдо!

ЗАПАЖЕН: Срђан Иванковић испред Милана Мутавџића Фото: Инстаграм

Игор је извео корнер са леве стране, Иванковић је ухватио волеј искоса са 10 метара, лопта је пред голом докачила играча гостију Милана Мутавџића – довољно да „Језеро” експлодира од радости услед дуго ишчекиваног вођства.

На сцену је тад ступио Дмитро Сорокин, у акцију је укључио Матијевића и Витора Уга, на крају, из близине, дуплирао резултат.

Тачку на занимљив меч ставио је Игор, претходно – Иванковић је украо лопту и упослио Бразилца, расположеног да протрчи поред двојице чувара и ефектним ударцем креира велико славље.

БЛИСТАО: Игор у акцији Фото: Инстаграм

Капитен Економца вечерас је био најстарији играч на паркету и председник Крагујевчана Верољуб Дугалић


Економац – Нови Пазар 3:0 (0:0)

Крагујевац – Дворана: „Језеро”. Гледалаца: 800. Судије: Бојан Милић (Крушевац), Дејан Стајић (Врање) и Данијел Ристић (Врање). Стрелци: 1:0 Мутавџић аутогол у 26, 2:0 Сорокин у 30, 3:0 Игор у 33. минуту. Жути картони: Витор Уго, Перић (Економац), Мутавџић, Садовић (Нови Пазар). Искључење: Предраг Рајић (тренер Економца) у 28. минуту.

Нагомилавање прекршаја: Економац 9 (6-3), Нови Пазар 8 (5-3).

ЕКОНОМАЦ: МОМЧИЛОВИЋ, ИГОР, РНИЋ, ВИТОР УГО, ИВАНКОВИЋ, Перић, Матијевић, Стојчевски, Милосављевић, Сорокин, Дугалић, Антонић, Ракићевић.

НОВИ ПАЗАР: ХОТ, АЛЕКСИЋ, ЕЛ. РЕЏОВИЋ, САДОВИЋ, МУТАВЏИЋ, Каришик, Костић, Радетинац, Мујовић, Ен. Реџовић, Јовановић.


УЖИВАЛИ: Пуне трибине у Крагујевцу Фото: Инстаграм

Прву финалну утакмицу у Крагујевцу је према званичном записнику посматрало 800 гледалаца, међу њима и око 50 присталица Новог Пазара


ПРВА ФУТСАЛ ЛИГА

(финале плеј-офа)

Петак, 31. мај

КРАГУЈЕВАЦ: Економац – Нови Пазар 3:0 (0:0)

(Мутавџић аутогол 26, Сорокин 30, Игор 33)

Други меч је на програму 8. јуна у Новом Пазару.


Насловна: Перић је надмудрио Мутавџића Фото: Инстаграм