МАЈСТОРИЦА: Економац или Нови Пазар – може бити само један?!

Вечерас сви путеви љубитеље футсала воде у Крагујевац: у мајсторици плеј-офа, после победа домаћина у прва два меча, пашће одлука о шампиону – Економац (стари) или Нови Пазар (нови)?

Поражени смо у Новом Пазару, ривал је после продужетака изборио мајсторицу, али не бих о околностима и атмосфери у другом мечу. Даћемо све од себе да потврдимо доминацију на паркетима Србије (Предраг Рајић, тренер Економца)

Студенти имају малих кадровских проблема, али очекује се да истрче комплетни вечерас у „Језеру”. С друге стране, тим са Јошанице, због жутих картона, играће без чак четворице стандардних: Нинослава Алексића, Милана Мутавџића, Елдина Реџовића и Илхана Каришика.

Не могу да се обрадујем великој победи у претходном мечу, како бих – кад у најбитнијој утакмици у клупској историји нећемо да будемо комплетни. Спремићу хероје, па шта буде (Марко Гавриловић, шеф струке Новог Пазара)

Директан пренос меча који ће одредити шампиона можете гледати на линковима: www.ipsport.net и www.ekonomac.com.

Чујем да су Пазарци ослабљени због жутих картона, волео бих да су у најјачем саставу, то би финалу и нашој победи дало додатну тежину. Убеђен сам да ћемо пехару купа додати и титулу (Никола Матијевић, узданица Крагујевчана)

Још мало о мукама гостију: у недостатку играча, вероватно ће један од голмана морати да скине рукавице и, уколико се укаже потреба, искаже умеће и у пољу!

Без обзира на изнуђени састав нећемо се предати. Показали смо јавности да смо заслужено вратили серију у Крагујевац. И кад нас је Економац раније побеђивао није то чинио лако, први меч је могао и другачије да се заврши (Дејан Јовановић, голгетер Новог Пазара)


ПРВА ФУТСАЛ ЛИГА

(финале плеј-офа – трећи меч)

Среда, 12. јун

КРАГУЈЕВАЦ: Економац – Нови Пазар (19.00)

(Дворана: „Језеро”, судије: Александар Јакшић, Славенко Матовић и Бојан Буројевић, делегат: Милош Лазаревић)

ПРВИ МЕЧ: Економац – Нови Пазар 3:0 (0:0)

(Мутавџић аутогол 26, Сорокин 30, Игор 33)

ДРУГИ МЕЧ: Нови Пазар – Економац 5:3 (3:3, 2:2)

(Садовић 18, Алексић 20, 48, Мутавџић (6м) 42, Ел. Реџовић 46 – Игор 10, 27, Милосављевић 11)