НОВО ИМЕ НА ДОМАЋОЈ СЦЕНИ: Засијала Звезда и на футсал небу

Стари клуб наставља са новим именом, као део трофејног фудбалског колектива, уједно и спортског друштва – потврђено је ове недеље, на седници КМФ Српска, која је одржана у Медија центру ФК Црвене звезде. Управо под тим славним именом почиње нова прича, са жељом да се оствари још бољи резултат него у сезони која је недавно завршена, када је овај тим заустављен у полуфиналу плеј-офа од неприкосновеног Економца.

Том приликом је изабрано и ново руководство клуба, па је тако председник постао Немања Берић, потпредседник је Борис Голијан, директор Милорад Пелемиш, директор маркетинга Мишо Добрић, секретар Бошко Васиљевић, а досадашњи шеф стручног штаба Милош Алиловић биће задужен и за довођење играча, па ће обављати обједињену функцију тим-менаџера, док ће капитен тима у формирању бити Давор Поповић. Почасни председник је постао легендарни фудбалер црвено-белих Душан Савић.

– Још је рано да истичемо такмичарске циљеве. Свакако да су амбиције велике, какве и приличе клубу какав је Црвена звезда, али је, пре свега, неопходно да поставимо добар темељ. Међу најбитнијим циљевима је квалитетан рад са млађим категоријама – рекао је Алиловић.

Легенда српског футсала Аца Ковачевић, некадашњи селектор Орлова, именован је за саветника за развој клуба и међународну промоцију.

Присутне на овој Скупштини, чланове клуба, представнике медија и спортске пријатеље, између осталих, поздравио је и председник ФК Црвена звезда Светозар Мијаиловић.

– Улазак у Црвену звезду представља обавезу да се буде најбољи и да се поштује све оно што је наш колектив учинило великим. Желим да се у футсалу освоји титула не само у Србији, већ и на међународној сцени. Кад се сложе воља, љубав, знање и хтење, биће и добрих резултата, а ми ћемо помоћи колико год будемо у могућности – закључио је Мијаиловић.

(Фото: КМФ Црвена звезда)