ЗЛАТНИ ПЕТОПАРАЦ: Признања „Футсал Србије“ за сезону 2018/2019

Сезона 2018/2019 је увелико иза нас и, очекивано, није донела промене на домаћој сцени када је реч о врху, пошто је Економац наставио да доминира, али је било бројних других узбуђења на футсал теренима широм наше земље. И док су актери увелико на одмору, а прелазни рок у пуном јеку, осврнућемо се још једном на дешавања из лига под окриљем Фудбалског савеза Србије.

Наравно, није први пут да се бирају најбољи појединци у футсалу на нашим просторима. Уосталом, та традиција је позната још из прошле деценије, када је „Спорт“ годинама додељивао признања на основу оцена извештача тог, нажалост, сада угашеног дневног листа. Такође, озваничио је најбоље у једној сезони и на основу гласова тренера и капитена.

И у нашем избору управо они имају реч, актери који су се из недеље у недељу борили за бодове и имају јасну слику о томе коме је место на врху. Самим тим, заједно са њима стављамо тачку на сезону 2018/19 и, уједно, остављамо траг, да се не забораве. Будите уз нас, како би заједно поздравили најбоље у наредним данима, до краја јула.


ЗЛАТНИ ПЕТОПАРАЦ – признања „Футсал Србије“ 2018/2019

24. јул – Најбољи тренер Друге футсал лиге
25. јул – Најбољи голман Друге футсал лиге
26. јул – Најбољи играч Друге футсал лиге
27. јул – Најбоља петорка Друге футсал лиге
28. јул – Најбољи тренер Прве футсал лиге
29. јул – Најбољи голман Прве футсал лиге
30. јул – Најбољи играч Прве футсал лиге
31. јул – Најбоља петорка Прве футсал лиге