ZLATNI PETOPARAC: Priznanja „Futsal Srbije“ za sezonu 2018/2019

Sezona 2018/2019 je uveliko iza nas i, očekivano, nije donela promene na domaćoj sceni kada je reč o vrhu, pošto je Ekonomac nastavio da dominira, ali je bilo brojnih drugih uzbuđenja na futsal terenima širom naše zemlje. I dok su akteri uveliko na odmoru, a prelazni rok u punom jeku, osvrnućemo se još jednom na dešavanja iz liga pod okriljem Fudbalskog saveza Srbije.

Naravno, nije prvi put da se biraju najbolji pojedinci u futsalu na našim prostorima. Uostalom, ta tradicija je poznata još iz prošle decenije, kada je „Sport“ godinama dodeljivao priznanja na osnovu ocena izveštača tog, nažalost, sada ugašenog dnevnog lista. Takođe, ozvaničio je najbolje u jednoj sezoni i na osnovu glasova trenera i kapitena.

I u našem izboru upravo oni imaju reč, akteri koji su se iz nedelje u nedelju borili za bodove i imaju jasnu sliku o tome kome je mesto na vrhu. Samim tim, zajedno sa njima stavljamo tačku na sezonu 2018/19 i, ujedno, ostavljamo trag, da se ne zaborave. Budite uz nas, kako bi zajedno pozdravili najbolje u narednim danima, do kraja jula.


ZLATNI PETOPARAC – priznanja „Futsal Srbije“ 2018/2019

24. jul – Najbolji trener Druge futsal lige
25. jul – Najbolji golman Druge futsal lige
26. jul – Najbolji igrač Druge futsal lige
27. jul – Najbolja petorka Druge futsal lige
28. jul – Najbolji trener Prve futsal lige
29. jul – Najbolji golman Prve futsal lige
30. jul – Najbolji igrač Prve futsal lige
31. jul – Najbolja petorka Prve futsal lige