„ПЕТАРДА” У ВОЛЕНДАМУ: Орлови разбили Холанђане, хет-трик Петрова!

Србијо, радуј се, по десети пут у историји савладала си Холандију!

Свака част Орловима, два пута за два дана разбили су Лале, после Алмереа (3:1) и у Волендаму (5:1).

Изабраници селектора Горана Иванчића од старта меча ставили су домаћинима до знања ко је газда на терену и – пукла је „петарда”!

Сјајну партију приказао је Страхиња Петров, ејјј – хет-трик, док су по једном мрежу ривала затресли Драган Томић и Милан Мутавџић. Браво!

Холанђани су у финишу, баш као и у понедељак увече, успели да постигну почасни погодак, стрелац – Ван ден Еијнден.

Србија ће од 23. до 26. октобра, у Француској, учествовати на квалификационом турниру за СП 2020. и покушаће да у конкуренцији домаћина, Белгије и Швајцарске заузме неко од прва два места, довољно за пласман у елитну рунду


Хо­лан­ди­ја – Ср­би­ја 1:5 (0:2)

Во­лен­дам – Гле­да­ла­ца: 500. Су­ди­је: Ибра­хим Еји­ла­ли (Хо­лан­ди­ја), Не­бој­ша Па­нић (Ср­би­ја) и Јо­хем ван Дијк (Хо­лан­ди­ја). Стрел­ци: 0:1 То­мић у 3, 0:2 Пе­тров у 5, 0:3 Пе­тров у 31, 0:4 Пе­тров у 31, 0:5 Му­тав­џић у 36 , 1:5 Ван дерн Еијнден у 39. ми­ну­ту. Жути картон: Зеруали (Холандија).

ХО­ЛАН­ДИ­ЈА: КУ­ИЈК, ЕЛ ГА­НУ­ТИ, МА­КРАУ, БУ­ЈУ­ЗАН, МАР­ТИ­НУС, Ата­хи­ри, Зе­ру­а­ли, Бу­зам­бу, Мол­ка­рај, Оје­вар, Вел­се­бор, Ата­и­би, Ван ден Еијн­ден, Де Вит. Се­лек­тор: Макс Тја­ден.

СР­БИ­ЈА: МОМ­ЧИ­ЛО­ВИЋ, РА­КИЋ, РА­МИЋ, ТО­МИЋ, СИ­МИЋ, Алек­сић, Пе­тров, Му­тав­џић, Пр­шић, Ла­за­ре­вић, Ву­ка­ди­но­вић, Ве­сић, Ра­до­ва­но­вић, Ву­лић. Се­лек­тор: Го­ран Иван­чић.


Хо­лан­ђани добили организацију ЕП 2022!

Знате ли ко ће да буде домаћин Европског првенства 2022?

Холандија!

УЕФА је јуче донела ту одлуку, поклопило се – баш на дан наше друге утакмице са Лалама.

Холанђани су, наравно, истакли да смо им талија!


Павићевић и Шелинг о развоју футсала

Пријатељски мечеви Лала и Орлова били су и прилика за сусрет пријатеља и сарадника из УЕФА футсал комитета – Бојана Павићевића, директора ФС Србије за футсал и женски фудбал и Ханса Шелинга, директора у ФС Холандије.

Наравно, започето је много тема, све у циљу развоја футсала.


Фото: ФСС / И. Гачић