СПЕКТАКЛ У СРЦУ ШУМАДИЈЕ: Економац, бранилац круне, или Црвена звезда, претендент?

У заосталој утакмици четвртог кола Прве лиге вечерас ће у крагујевачком „Језеру” (почетак: 18.30) снаге одмерити Економац и Црвена звезда – актуелни шампион и највећи претендент на титулу!

Меч је, првобитно, требало да се одигра у периоду 11-13. октобар, међутим, пролонгиран је за крај месеца због учешћа Шумадинаца у главној рунди Лиге шампиона.

То што добро познајемо Перића, Рнића и Талеса помоћи ће нам да у меч уђемо без страха, не могу да обећам победу, али ваљано ћемо да их намучимо. Тражићемо шансу у надигравању, желимо да надмашимо учитеље (Саша Дигић, Економац; у разговору за Спортски журнал)

Резултати Економца у досадашњем делу првенства: ВРАЊЕ 4:8, Нова Пазова 2:0, ЈАСТРЕБАЦ 2:2, ВИНТЕР СПОРТ 2:5 (великим словима исписана имена противника на гостовањима).

СЕДМОПЛАСИРАНИ: КМФ Економац Фото: Фејсбук

Економац је достојно играо у Лиги шампиона, на домаћој сцени нико га није надиграо. Имаћемо великих проблема ако не уђемо у меч максимално, не смемо да потценимо талентовану групу момака који су учили знање од претходних генерација (Марко Перић, Црвена звезда)

Резултати Црвене звезде у досадашњем делу првенства: ЈАСТРЕБАЦ 7:0, ЗЕМУН САМО ПРАВО 6:2, Винтер спорт 3:2, Нови Пазар 4:1 (великим словима исписана имена противника на гостовањима).

ДРУГОПЛАСИРАНИ: КМФ Црвена звезда Фото: Фејсбук

Утакмицу Економац – Црвена звезда судиће Александар Минић, Оливер Николић и Братислав Динић, док је делегат Томислав Чолић


Насловна – Фото: КМФ Економац