ДРУГА ЛИГА: Oчекивања Милановчана пред дерби са Зуфом

Већ неколико протеклих сезона КМФ Металац Колорадо ради одлично са млађим категоријама. Тренер Иван Вуксановић има неколико бисера у тиму а тренутно је капитен млађани Ђорђе Росић /најмлађи капитен у историји Металац Колорад-а/. О дуелу са Зуфом из Бујановца, очекивања нам преноси капитен Росић:

„ – Зуфо је доста искусна и веома квалитетна екипа. Налази се у врху табеле и циљ им је да уђу у  Прву футсал лигу Србије, а самим тим ће доћи и у нађу халу Бреза, са највишим амбицијама. Ми у нашој хали не знамо за горћину пораза, и надам се, да ће тако и остати… Очекујем једну добру футсал утакмицу и доста публике да нас подржи.“

Утакмица се игра у спортској хали “БРЕЗА”, Горњи Милановац: Металац Колорадо – Зуфо, понедељак од 20.30 часова.

Судијска тројка ФСС: Бојан Граовац (Рума), Бане Папишта (Сремска Митровица) и Владан Ђермановић (Шабац), и делегат: Мирослав Цимеша.

Своје утиске и амбиције пред утакмицу са Зуфом, износи и први стратег Милановчана Иван Вуксановић:

„ – Биће то утакмица искусних против играча жељних доказивања. Искрено се надам да ће наш младалачка жеља и воља победити искуство. У Бујановцу је пуно Нишлија, који су футсал мајстори, професионалци. Неће нас заварати позиција на табели, јер у овој утакмици је Зуфо велики фаворит, тога смо свесни, али се не плашимо. Даћемо све од себе да зауставимо Риберија, Матејева и остале. Значиђе нам пуно подршка публике, битно је да добро реагујемо без обзира како резултатски се отвори утакмица. Нисмо комплетни, имамо проблема, али на муци се познају јунаци.“ – јасан је Вуксановић.

Погледајте и све парове Прве и Друге футсал лиге са распоредом и службеним лицима.