ПАВИЋЕВИЋ О ЖРЕБУ: Теже није могло, чак ни Шпанију нисмо успели да избегнемо

Жреб у Ниону није био наклоњен Орловима: репрезентација Србије у елитној рунди квалификација за Светско првенство у Литванији 2020. играће против Шпаније, Украјине и Француске.

Те­же ни­је мо­гло, из сва­ког ше­ши­ра до­би­ли смо нај­те­жег мо­гу­ћег про­тив­ни­ка. Чак ни Шпа­ни­ју ни­смо ус­пе­ли да из­бег­не­мо (Бојан Павићевић, директор ФСС за футсал и женски фудбал, у разговору за Спортски журнал)

„БАЛКАНСКА ПРАВИЛА”: Игор Гачић, Зоран Лекић и Бојан Павићевић са Борисом Дурленом (ФС Хрватске) и Станетом Кокаљем (ФС Словеније)

ИЗА КУЛИСА: У групу са Србијом прво је жребана Русија, међутим, убрзо је и то замењено – уместо Баћушки улетела је Црвена фурија због Украјине.

Сигурно најјачи турнир у историји футсала у Србији! До­бро је што смо до­ма­ћи­ни, оче­ку­је нас спек­такл у Ни­шу (Бојан Павићевић)

ИЗА КУЛИСА: УЕФА је накнадно одлучила да не раздваја екипе из главне рунде: то би изазвало много потешкоћа приликом процедуре жребања, па се тако догодило да поново буду у истој групи: Италија и Белорусија, Србија и Француска, Казахстан и Румунија и Русија и Хрватска.

Орлови ће у првом коло да играју против Украјине, у другом против Француске и у трећем против Шпаније (период 28. јануар – 5. фебруар; ФСС је у обавези да до краја месеца пошаље у Нион тачне датуме)

СВЕ ЗА ФУТСАЛ: Гачић и Павићевић у Ниону

Насловна: Зоран Лекић, Бојан Павићевић и Игор Гачић после жреба на Женевском језеру Фотографије: ФСС